Βελτιωμένο Nissan Navara με 800 άλογα και μοτέρ από GT-R!

Ένα Navara... πύραυλο ετοίμασε η βρετανική SVM, προσδίδοντας στο ιαπωνικό pick-up το μοτέρ του GT-R με 800 ίππους ισχύος.
Η βρετανική Severn Valley Motorsport παρουσίασε ένα νέο project που ετοιμάζει και το οποίο αφορά σε μια super βελτιωμένη εκδοχή του νέου Nissan Navara, το οποίο εφοδιάζεται με τοv V6 twin-turbo κινητήρα του Nissan GT-R, με τελική ισχύ 800 ίππων!

Η Severn Valley Motorsport (SVM) ειδικεύεται στη βελτίωση των μοντέλων της Nissan και έχει παρουσιάσει μια σειρά από πακέτα αναβάθμισης μεταξύ άλλων του 3,8 λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα του κορυφαίου GT-R.

Στην περίπτωση του νέου της project, το super βελτιωμένο Nissan Navara της βρετανικής βελτιωτικής εταιρείας, έρχεται με το πακέτο αναβάθμισης του κινητήρα του GT-R που φθάνει την ισχύ του στα 800 άλογα (από 570 εργοστασιακά). Η SVM τονίζει ότι με τον κινητήρα αυτό κάτω από το καπό του, το Navara μπορεί να φθάσει στην απίστευτη τελική ταχύτητα των 322 χλμ./ώρα!

Το κιβώτιο με το οποίο συνδυάζεται ο εν λόγω κινητήρας προέρχεται επίσης από το Nissan GT-R και είναι το αυτόματο, διπλού συμπλέκτη 6άρι κιβώτιο της Nissan, ενώ η SVM έχει προβεί και σε όλες τις βελτιώσεις σε σασί, αναρτήσεις, φρένα και τροχούς, που εξασφαλίζουν ότι ο οδηγός θα έχει τον πλήρη έλεγχο του μοναδικού αυτού Navara.

Επιπλέον των παραπάνω, οι άνθρωποι της βρετανικής βελτιωτικής φίρμας τονίζουν ότι είναι ανοιχτοί και σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση του εκάστοτε πελάτη, όπως π.χ. στο να συνδυάσουν το αμάξωμα του Navara με το τετρακίνητο πλαίσιο του GT-R ή να βάλουν στο Navara την super top βελτιωμένη έκδοση που έχουν ετοιμάσει για τον κινητήρα του Nissan GT-R, με τελική ισχύ 1.500 ίππων. Περί ορέξεως λοιπόν...
TAG