Ιδού η νέα Mercedes-AMG C 63 Cabrio με ισχύ έως 510 ίππους!

Η Mercedes μας επιφύλασσε και την πρεμιέρα της νέας κορυφαίας C 63 Cabrio στη Νέα Υόρκη, εκτός από αυτή της νέας GLC Coupe, με το νέο μοντέλο να έρχεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, μια με 476 και μία με 510 ίππους.

Η νέα Mercedes-AMG C 63 Cabrio χρησιμοποιεί τον V8 biturbo βενζινοκινητήρα της AMG, με την «απλή» C 63 να έχει 476 άλογα και την C 63 S, 510. Στην πρώτη περίπτωση το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 4,2 δλ. και στη δεύτερη σε 4,1, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται και στις δύο περιπτώσεις στα 250 χλμ./ώρα.

Αμφότερες οι επιλογές συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift MCT των 7 σχέσεων, ενώ υπάρχει και πίσω μπλοκέ διαφορικό, μηχανικό για τη C 63 και ηλεκτρονικό για τη C 63 S. Η ανάρτηση και στις δύο περιπτώσεις, είναι η σπορ AMG Ride Control με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

Στο πεδίο της σχεδίασης, η νέα Mercedes-AMG C 63 Cabrio διαθέτει μια πιο επιθετική εικόνα, με πιο δυναμικούς προφυλακτήρες, πλαϊνά σπόιλερ και νέες ζάντες για τους τροχούς. Η οροφή παραμένει υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη.

Περνώντας στην καμπίνα, εκεί συναντούμε πιο σπορ καθίσματα και τιμόνι, επενδύσεις από ανθρακονήματα, αλλά και ακόμη περισσότερο δέρμα σε συνδυασμό κόκκινο/μαύρο ή λευκό/μαύρο. Στάνταρ είναι και τα διάφορα προηγμένα συστήματα ασφάλειας της Mercedes, όπως το σύστημα πρόληψης για οπίσθιες συγκρούσεις, Collision Prevention Assist Plus.
TAG