Επίσημη πρώτη της νέας Mercedes C-Class Cabrio

Η Mercedes ντεμπουτάρει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης την πρώτη κάμπριο έκδοση της C-Class στην ιστορία, η οποία βασίζεται πάνω στη C-Class Coupe και κλέβει τις εντυπώσεις με τις άκρως ελκυστικές της γραμμές.

Η νέα Mercedes C-Class Cabrio είναι ένα από τα πιο όμορφα κάμπριο της εποχής μας, με ένα αμάξωμα που συνδυάζει τις κομψές γραμμές της C-Class Coupe, με την προσθήκη μιας υφασμάτινης, ηλεκτρικά ανοιγόμενης οροφής.

Για το άνοιγμα της οροφής της νέας C-Class Cabrio απαιτούνται μόνο 20 δλ., με την όλη διαδικασία να μπορεί να γίνεται και εν κινήσει, με ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα.

Εσωτερικά, ο θάλαμος δανείζεται από τη Mercedes C-Class Coupe, προσθέτοντας το σύστημα AIRCAP για βελτίωση της ροής του αέρα στο εσωτερικό, αλλά και το σύστημα AIRSCARF στα καθίσματα, για τη θέρμανση του αυχένα των επιβατών.

Η γκάμα των κινητήρων της νέας Mercedes C-Class Cabrio αποτελείται από 6 βενζινοκινητήρες, που ξεκινούν με τον 1,6 turbo των 156 ίππων της C 180 και καταλήγουν στα 367 άλογα της C 43 AMG 4MATIC. Στους diesel, υπάρχουν δύο μοτέρ 2,2 λίτρων με 170 (C 220 d) και 204 (C 250 d) ίππους.

Εκτός της AMG, οι C 200 και C 220 d μπορούν να συνδυαστούν με σύστημα τετρακίνησης, ενώ προαιρετικά προσφέρεται αερανάρτηση AIRMATIC και το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC της Mercedes.
TAG