Νέο pick-up Chevrolet Colorado Xtreme για τα δύσκολα!

Με off-road εμφάνιση, το νέο Chevrolet Colorado Xtreme είναι ένα pick-up που δεν φοβάται την περιπέτεια.
Η Chevrolet παρουσιάζει σε πρωτότυπη μορφή στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ στην Ταϋλάνδη μια νέα έκδοση του παγκόσμιου pick-up της Colorado, η οποία μεταξύ άλλων μας αποκαλύπτει και την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου.

Εσωτερικά, ξεχωρίζει η νέα κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί την
οθόνη του αναβαθμισμένου συστήματος πολυμέσων MyLink.
Το πρωτότυπο Chevrolet Colorado Xtreme διακρίνεται από τις επεμβάσεις στο αμάξωμά του, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι τονισμένοι προφυλακτήρες και θόλοι των τροχών, τα πλαϊνά σκαλοπάτια, το εμπρόσθιο σνόρκελ, η σχάρα οροφής και οι off road τροχοί με ζάντες 18 ιντσών, που του χαρίζουν μια άκρως περιπετειώδη εμφάνιση.

Παράλληλα, το Colorado Xtreme μας αποκαλύπτει και το ποιόν της ανανεωμένης γενιάς του μοντέλου της Chevrolet, που διακρίνεται από στοιχεία όπως η νέα μάσκα με πιο μακρόστενα φωτιστικά, που παραπέμπει στο αντίστοιχο τμήμα της αμερικάνικης έκδοσης του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, η Chevrolet αλλάζει το ντιζάιν της κεντρικής κονσόλας, με νέα οθόνη αφής για το νεότερης γενιάς σύστημα πολυμέσων MyLink (με Apple CarPlay και Android Auto), αλλά και νέους διακόπτες για τον κλιματισμό, μαζί και με έναν επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων.

Στην παραγωγή, η ανανεωμένη γενιά του Chevrolet Colorado αναμένεται μπει μέχρι τις αρχές του 2017.
TAG