Έρχεται τον Οκτώβριο το νέο SUV της Skoda

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Skoda θα παρουσιάσει το νέο της μεσαίο SUV τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Βασισμένο πάνω στο πρωτότυπο VisionS της περασμένης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο SUV της Skoda θα το δούμε τελικά τον ερχόμενο Οκτώβριο να κάνει την επίσημη πρώτη του, κατά τη διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το μήκος του νέου SUV της Skoda θα αγγίζει τα 4,7 μέτρα
και οι κινητήρες του θα ξεκινούν από τα 1,4 λτ. με turbo.
Το νέο μοντέλο της Skoda θα σηματοδοτήσει και την είσοδο για πρώτη φορά της εταιρείας στα σαλόνια των μεσαίων SUV, αφού οι διαστάσεις του είναι σημαντικά μεγαλύτερες από αυτές του Yeti (π.χ. το μήκος του θα φθάσει τα 4,7 μέτρα).

Σχεδιαστικά, το νέο SUV θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο VisionS, με την απαραίτητη «λείανση» κάποιων σημείων, παρότι τα χαρακτηριστικά νέα διπλά εμπρόσθια φωτιστικά, αλλά και η καινούργια γρίλια της μάσκας, αναμένεται να παραμείνουν χωρίς αλλαγές.

Το καινούργιο Skoda μεσαίο SUV θα πλαισιωθεί το 2017
και από το νέο Yeti, σε ένα δυνατό δίδυμο στην κατηγορία.
Στο πεδίο των κινητήρων, τα μοτέρ θα έρθουν από το Skoda Superb και θα ξεκινούν από τον 1,4 TSI βενζινοκινητήρα με 125 και 150 ίππους. Λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα, θα προστεθεί στη γκάμα και έκδοση με υβριδικό σύστημα κίνησης που φορτίζει από πρίζα (plug-in hybrid).

Στόχος πάντως της Skoda, είναι το νέο μοντέλο να ενισχύσει σημαντικά τις πωλήσεις της, ώστε μαζί με τη νέα γενιά του Yeti, το οποίο θα μεγαλώσει και αυτό σε διαστάσεις, να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στα SUV από το 2017 και ύστερα.

Φυσικά, αμφότερα τα νέα μοντέλα θα προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός SUV, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές αξίες της Skoda στον τομέα της πρακτικότητας, της ποιότητας, αλλά και κυρίως, του πολύ καλού Value for Money.
TAG