Το Genesis EQ900L είναι η νέα super λιμουζίνα της Hyundai

Το νέο EQ900L της Genesis απευθύνεται σε όσους αναζητούν την πολυτέλεια και απόλυτη άνεση στις μετακινήσεις τους.
Η Hyundai μέσω της θυγατρικής της Genesis παρουσιάζει το νέο EQ900L, το οποίο αποτελεί τη νέα έκδοση με super μακρύ μεταξόνιο του κορυφαίου πολυτελούς σεντάν G90.

Το Genesis EQ900L έχει μακρύτερο μεταξόνιο κατά 290 χλστ.
από το G90, φθάνοντας στα 3,45 μέτρα, με μήκος 5,5 μέτρων.
Στα χαρακτηριστικά του EQ900L ξεχωρίζουμε φυσικά το τεράστιο μεταξόνιο των 3,45 μέτρων, όντας 290 χλστ. πιο μακρύ από αυτό του G90. Παράλληλα, το μήκος του αυτοκινήτου έχει ανέβει στα 5.495 χλστ.

Η αύξηση του μεταξονίου έχει ωφελήσει τους πίσω καθήμενους, που έχουν στη διάθεσή τους άπλετο χώρο, αλλά και δύο πλήρως ανακλινόμενες πολυθρόνες με ενσωματωμένα υποπόδια, ειδικό φωτισμό, καθώς και ένα εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού.

Κορυφαία άνεση για τους πίσω επιβάτες, που έχουν στη
διάθεσή τους 2 πλήρως ανακλινόμενες πολυθρόνες.
Επίσης, διαθέσιμες για τους 2 πίσω επιβάτες είναι δύο οθόνες 9,2 ιντσών, ένα high-end ηχοσύστημα της Lexicon, αλλά και μια μεγάλη κεντρική κονσόλα με ενσωματωμένο ψυγείο.

Για την κίνησή του, το  νέο Genesis EQ900L διαθέτει τον 5λιτρο V8 βενζινοκινητήρα των 425 ίππων της Hyundai, ο οποίος συνδυάζεται με 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση.

Το λανσάρισμα του αυτοκινήτου γίνεται αυτές τις ημέρες στη Νότια Κορέα και οι τιμές του ξεκινούν από τα 100 εκατομμύρια γουόν ή 76.200 ευρώ με βάση την τωρινή ισοτιμία.
TAG