Αποκάλυψη της νέας top Chevrolet Camaro με 640 ίππους

Ισχυρότερη από ποτέ, αλλά και με πιο επιθετική εμφάνιση παρουσιάστηκε η νέα Chevrolet Camaro ZL1.
Την κορυφαία Camaro παρουσίασε η Chevrolet, με τη νέα Camaro ZL1 να έρχεται για να προσφέρει ακόμη καλύτερη απόδοση, γρήγορες επιδόσεις και περισσότερες οδικές και οδηγικές συγκινήσεις.

Η κορυφαία Camaro εκτός του πιο ισχυρού κινητήρα, μπορεί
να συνδυαστεί και με ένα νέο 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
Ο κινητήρας της νέας Chevrolet Camaro ZL1 προέρχεται από τη Corvette Z06 και πρόκειται για το υπερτροφοδοτούμενο V8 μοτέρ των 6,2 λίτρων, το οποίο προσφέρει ακόμη περισσότερη ισχύ 640 ίππων και μεγαλύτερη ροπή 868 Nm.

Στα κιβώτια, ο ισχυρός αυτός κινητήρας θα μπορεί να συνδυαστεί είτε με ένα μηχανικό 6άρι, είτε με το ολοκαίνουργιο αυτόματο 10 σχέσεων κιβώτιο της GM, με paddles στο τιμόνι και γρηγορότερες αλλαγές σχέσεων.

Στο πεδίο των επιδόσεων, προς το παρόν η Chevrolet δεν ανακοίνωσε τα νούμερα του αυτοκινήτου, ωστόσο αναμένεται το 0-100 χλμ./ώρα να βρίσκεται κάτω από τα 4,0 δλ. της προγούμενης ZL1.

Πιο σπορ η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της Camaro ZL1, με
τα νέα καθίσματα, τιμόνι και επενδύσεις να ξεχωρίζουν.
Στα υπόλοιπα στοιχεία της, η νέα Chevrolet Camaro ZL1 έρχεται ελαφρύτερη κατά 91 κιλά σε σχέση με την προηγούμενη, ενώ εφοδιάζεται με ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ειδικό σύστημα πρόσφυσης, αλλά και επιλογή για Launch Control. Οι τροχοί της έχουν μέγεθος 285/30 R20 εμπρός και 305/30 R20 πίσω.

Στο πεδίο της εμφάνισης, η νέα ZL1 ξεχωρίζει λόγω του ευδιάκριτου περιμετρικού αεροδυναμικού πακέτου βοηθημάτων, των πλατύτερων «φτερών» και του νέου καπό με εισαγωγή από ανθρακονήματα. Στο εσωτερικό, συναντούμε σπορ καθίσματα της Recaro εμπρός, τιμόνι με σουέντ και επίπεδο κάτω τμήμα, αλλά και σπορ επιλογέα ταχυτήτων.
TAG