Περισσότερος δυναμισμός για την ανανεωμένη Toyota Corolla

Σαφώς πιο δυναμική αισθητικά η ανανεωμένη Toyota Corolla, που θα λανσαριστεί μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.
Η Toyota αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης Corolla, η οποία όπως και το Auris το περασμένο καλοκαίρι, έρχεται με κυρίως αισθητικές αλλαγές, που την καθιστούν πιο δυναμική.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν τα ανανεωμένα φώτα. Προς το
παρόν, η Toyota δεν μας αποκαλύπτει τις υπόλοιπες αλλαγές.
Σύμφωνα με όσα μπορούμε να διακρίνουμε από τις λίγες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η ανανεωμένη Corolla αποκτά ένα αρκετά αλλαγμένο εμπρόσθιο τμήμα, με μεγαλύτερα μακρόστενα φωτιστικά με λαμπτήρες LED, αλλαγμένη γρίλια και νέο προφυλακτήρα με πιο μεγάλη εισαγωγή.

Στο πλάι, διακρίνουμε τις νέες ζάντες αλουμινίου (16 και 17 ιντσών), αλλά και το σκούρο χρώμιο στα χερούλια των θυρών. Πίσω, ο τρίτος όγκος διατηρεί τις διαστάσεις του συνδυάζοντάς τες με νέα γραφικά για τα φωτιστικά σώματα, αλλά και μια νέα χρωμιωμένη λωρίδα που τα συνδέει.

Στα υπόλοιπα στοιχεία της ανανεωμένης Corolla, η Toyota δεν έδωσε κάποιες πληροφορίες ή φωτογραφίες, ωστόσο στο πεδίο των κινητήρων, είναι πολύ πιθανό να δούμε και στο ιαπωνικό σεντάν τον νεότερο 1.200άρη turbo βενζινοκινητήρα των 116 ίππων του Auris, αλλά και τον 1,6 D-4D diesel των 112 ίππων, που θα πλαισιώσει τον γνωστό 1,4 D-4D diesel με 90 άλογα της Toyota.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε λίγο πριν το λανσάρισμα της ανανεωμένης Toyota Corolla αυτό το καλοκαίρι.
TAG