Έρχεται το πρώτο pick-up Jeep Wrangler!

Επιβεβαιώνοντας ό,τι σας είχαμε γράψει πριν από μερικούς μήνες, ο Υπεύθυνος Σχεδίασης της Jeep, κ. Mark Allen, αποκάλυψε ότι το νέο πρωτότυπο Crew Chief που παρουσίασε η εταιρεία, μας δίνει μια πρώτη γεύση από το πρώτο Wrangler pick-up στην ιστορία.

Βασισμένο πάνω στο 5θυρο Jeep Wrangler Unlimiter, το πρωτότυπο Crew Chief σύμφωνα με τον κ. Allen είναι μια απτή απόδειξη του τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην εξέλιξη του νέου pick-up μοντέλου, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία του πρωτότυπου που θα δούμε και στο μοντέλο παραγωγής.

Σίγουρο πάντως θεωρείται ότι το νέο αμερικάνικο pick-up θα είναι διπλοκάμπινο και βασισμένο όπως και το πρωτότυπο πάνω στο 5θυρο Wrangler Unlimited, όμως η καρότσα του θα είναι διαφορετική από ό,τι αυτή του Crew Chief σύμφωνα πάντα με τον κ. Allen.

Το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται μαζί με την επόμενη γενιά του Wrangler στο εργοστάσιο της Jeep στο Τολέδο του Οχάιο στις Η.Π.Α. Χρονικά, πρώτα η Jeep θα μας παρουσιάσει το επόμενο Wrangler την επόμενη χρονιά και ύστερα, το 2018 θα ακολουθήσει και η πρώτη pick-up έκδοσή του.
TAG