Θηριώδες 6X6 Toyota Land Cruiser pick-up με μήκος πάνω από 6 μέτρα! (+video)

Εντυπωσιακών διαστάσεων και δυνατοτήτων είναι το 6X6 Toyota Land Cruiser pick-up της εταιρείας NSV.
Ένα μοναδικό, ειδικά διασκευασμένο Toyota Land Cruiser pick-up με 6 τροχούς δημιούργησε η εταιρεία NSV από το Ντουμπάι, προορίζοντάς το για τις πλέον απαιτητικές διαδρομές στα βουνά και τους αμμόλοφους του Εμιράτου.

Το συνολικό μήκος του 6Χ6 Toyota Land Cruiser αγγίζει τα
6,33 μέτρα, με το ωφέλιμο φορτίο του να φτάνει τους 3 τόνους.
Μπορεί στην Ευρώπη να μην το γνωρίζουμε, όμως στις χώρες της Μέσης Ανατολής και κυρίως της Αραβίας, το Toyota Land Cruiser pick-up είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Το μοντέλο αυτό πήρε ως βάση η NSV, μακραίνοντας το συνολικό του μήκος και προσθέτοντας έναν έξτρα άξονα στο πίσω μέρος, για να δημιουργήσει μια από τις πιο extreme εκδοχές του.

Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει ένα θηριώδες pick-up συνολικού μήκους 6,33 μέτρων και πλάτους 1,93 μέτρων, με μεικτό βάρος 5,75 τόνων και ωφέλιμο φορτίο 3.000 κιλών!

Ο κινητήρας του είναι ένας 4λιτρος V6 υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 398 ίππων και 494 Nm ροπής, με την NSV να δίνει τη δυνατότητα επιλογής και για έναν 4,5 λίτρων V8 turbodiesel. Στα κιβώτια, ο βενζινοκινητήρας συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και o diesel με αυτόματο.

Διαθέσιμες υπάρχουν τέλος δύο εκδόσεις αμαξώματος, με μονή ή διπλή καμπίνα (στη δεύτερη περίπτωση 4θέσια ή 5θέσια διάταξη), με την ανάρτηση να διαθέτει φυσικά off road ρύθμιση, με φύλα σούστας στο πίσω μέρος.

Δείτε στο παρακάτω video το μοναδικό αυτό 6Χ6 Toyota Land Cruiser pick-up


                      
TAG