Έρχεται η νέα, πιο σκληροπυρηνική Lamboghini Huracan Superleggera

Η Lamborghini ετοιμάζει την top Huracan, με την νέα Superleggera να προσφέρει περισσότερη ισχύ και πιο καυτές επιδόσεις. 
Η Lamborghini θα παρουσιάσει την επόμενη χρονιά την κορυφαία έκδοση Superleggera της Huracan, η οποία θα προσφέρει περισσότερη δύναμη, θα έχει λιγότερο βάρος, ενώ οι επιδόσεις της θα είναι ακόμη πιο εκρηκτικές.

Το πρώτο στοιχείο της νέας Huracan Superleggera («σούπερ ελαφριά» στα ιταλικά) θα είναι η μείωση του συνολικού της βάρους, αφού η Lamborghini θα προβεί σε μια σειρά από αλλαγές, που θα την ελαφρύνουν κατά 50 με 100 κιλά σε σχέση με την 1.422 κιλών Huracan.

Έπειτα αναμένουμε και κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση, όπως το πίσω τμήμα με τις νέες, πιο αγωνιστικές εξατμίσεις που θα προέλθουν από τη Huracan GT3 και θα πλαισιωθούν και από έναν νέο προφυλακτήρα.

Στο πεδίο του κινητήρα, η νέα Huracan Superleggera θα διατηρήσει τον 5,2 λίτρων ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα της, με περισσότερη όμως ισχύ από τα 610 άλογα στην «απλή» Huracan. Οι επιδόσεις, αναμένονται επίσης πιο «καυτές» από πότε, με 0-100 χλμ./ώρα στα 3,0 δευτερόλεπτα.
TAG