Νέο Audi RS3 της MR Racing με 540 άλογα ισχύος και 700 Nm ροπής!

Πανίσχυρο το Audi RS3 της MR Racing, αναμένεται να προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις στον ιδιοκτήτη του.
Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος της MR Racing παρουσίασε το νέο της project αναβάθμισης για το Audi RS3, σε δύο στάδια, το οποίο εκτοξεύει τη δύναμη του 2,5λιτρου turbo κινητήρα του στα 540 άλογα!

Εκτός του κινητήρα, η MR Racing ενισχύει και την εμφάνιση
του RS3, ενώ αλλάζει και την ανάρτηση και τους τροχούς.
Το Audi RS3 της MR Racing περιλαμβάνει μια σειρά από βελτιώσεις, με τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρείας να του προσφέρουν νέα αγωνιστική ανοξείδωτη εξάτμιση με μεγαλύτερη απόληξη, διαφορετική εισαγωγή με νέο σπορ φίλτρο, αλλά και να επαναπρογραμματίζουν τον εγκέφαλό του.

Με τις παραπάνω βελτιώσεις ολοκληρώνεται και το πρώτο στάδιο της αναβάθμισης, που ανεβάζει την ισχύ του κινητήρα στα 450 άλογα (από 367) και τη ροπή στα 653 Nm από 465 εργοστασιακά.

Ο 2,5 λίτρων TFSI βενζινοκινητήρας του Audi RS3, μπορεί
να παραγγελθεί και στο στάδιο 1, με 450 άλογα ισχύος.
Για αυτούς που θέλουν όμως ακόμη περισσότερα, μπορούν να προτιμήσουν το 2ο στάδιο αναβάθμισης κατά το οποίο η MR Racing προσθέτει μια μεγαλύτερη τουρμπίνα TTE 500, νέα υψηλής πίεσης αντλία καυσίμου, αλλά και νέο intercooler. Το αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών είναι η ισχύς του κινητήρα να ανεβαίνει στα 540 άλογα και η ροπή στα 700 Nm.

Εκτός τώρα από τη βελτίωση του κινητήρα, η MR Racing αλλάζει και την εμφάνιση του Audi RS3 εφοδιάζοντάς το με νέες, πιο ελαφριές ζάντες 19 ιντσών ATS GTR σε κόκκινο χρώμα, ενώ στο αμάξωμά του ξεχωρίζουν τα α λα αγωνιστικά «Martini» αυτοκόλλητά του. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με την πιο σπορ ανάρτηση, που... φέρνει πιο κοντά στο έδαφος τον γερμανικό βελτιωμένο πύραυλο.
TAG