Με υβριδικό σύστημα κίνησης το επόμενο Nissan GT-R!

Έρχεται το 2020 το νέο Nissan GT-R, με υβριδικό σύστημα κίνησης και πιο επιθετική σχεδίαση.
Η Nissan προετοιμάζει από σήμερα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, την επόμενη γενιά του κορυφαίου GT-R για το 2020 και πλέον, νέες πληροφορίες από το εξωτερικό μας αποκαλύπτουν ότι το νέο super μοντέλο θα είναι υβριδικό!

Οι γραμμές του επόμενου Nissan GT-R θα προέλθουν από
αυτές του Concept 2020 Vision Gran Tursimo του 2015.
Στόχος της Nissan είναι το επόμενο GT-R με το νέο υβριδικό του σύστημα κίνησης, να προσφέρει ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις και παράλληλα, κατά περίπτωση, να μειώνει τις απαιτήσεις του σε καύσιμο και σε εκπομπές ρύπων. Είναι δεδομένο κατά συνέπεια, ότι η ισχύς του συστήματος θα είναι αρκετά περισσότερη του τωρινού V6 του μοντέλου (570 άλογα).

Ουσιαστικά, στο επόμενο GT-R η Nissan ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με την Porsche στην κορυφαία 918 και τη McLaren στην P1 με το νέο υβριδικό supercar της, στοχεύοντας επίσης να προσδώσει στο νέο GT-R και ακόμη πιο «αγωνιστικά» χαρακτηριστικά.

Σχεδιαστικά, το επόμενο Nissan GT-R θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo που μας έδειξε η εταιρεία το περασμένο Φθινόπωρο στο Τόκιο, οπότε κατά συνέπεια αναμένουμε μια σαφώς πιο δυναμική και επιθετική εικόνα.

Σε ό,τι αφορά στο υπάρχον μοντέλο, αυτό, μετά την πρόσφατηανανέωση και την παρουσίασή του στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα συνεχίσει για τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμη να αποτελεί την κορωνίδα των δημιουργημάτων της ιαπωνικής εταιρείας.
TAG