Το 2020 η παρουσίαση του επόμενου Nissan GT-R!

Το πρωτότυπο 2020 Vision Gran Turismo θα επηρεάσει σχεδιαστικά το επόμενο Nissan GT-R.
Το GT-R της Nissan γράφει τη δική του ιστορία από το 2008 μέχρι σήμερα στην κατηγορία των sportscars, ωστόσο ο αντικαταστάτης του θα αργήσει πολύ ακόμη να έρθει, αφού αναμένεται να παρουσιαστεί το 2020.

Το τωρινό Nissan GT-R βρίσκεται στην παραγωγή από το 2008.
Όπως αποκάλυψε ο Επικεφαλής της Nissan Αυστραλίας στο motoring.com.au, το επόμενο Nissan GT-R θα αργήσει πολύ ακόμη να παρουσιαστεί, αφού ούτε το 2018, ούτε το 2019 θα το δούμε στους δρόμους, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο η χρονιά παρουσίασής του να είναι το 2020!

Αυτό σημαίνει ότι το υπάρχον Nissan GT-R (R35) θα μείνει στην παραγωγή για 12 ολόκληρα χρόνια, με το μόνο που να σχεδιάζεται για το μέλλον του να είναι μια ανανέωση το 2017.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται το πρωτότυπο 2020 Vision Gran Turismo που μας έδειξε τον Οκτώβριο η Nissan στο Τόκιο να επηρεάσει σε κάποιο βαθμό τη σχεδίαση του νέου μοντέλου, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα έχει κάποιο εξελιγμένο υβριδικό ή τουλάχιστον, με ηλεκτρική υποβοήθηση σύστημα κίνησης.

Παράλληλα, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που κάνουν λόγο για τη Williams και σε εμπλοκή της στο όλο project, αλλά και σε απόφαση της Nissan να εξελίξει το νέο μοντέλο σε Ευρώπη και Η.Π.Α., και όχι στην Ιαπωνία.

Σε κάθε περίπτωση και ό,τι και εάν συμβεί, το σίγουρο πλέον είναι ότι έχουμε τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια μέχρι να δούμε τη νέα γενιά του κορυφαίου Nissan, και ενός εκ των κορυφαίων αυτοκινήτων παραγωγής σήμερα.

Πηγή: motoring.com.au
TAG