Το πιο πρακτικό και ευρύχωρο DS 4S

Το νέο DS 4S τονίζει τον πρακτικό χαρακτήρα του DS 4. Θα διατεθεί μόνο στην Κίνα.
Η DS, το πολυτελές κομμάτι της Citroen, αποκαλύπτει το νέο DS 4S, που είναι η μακρύτερη και πιο πρακτική έκδοση του γαλλικού μικρομεσαίου.

Πολυτελή υλικά ντύνουν την καμπίνα των επιβατών.
Μετά τις πρεμιέρες του ανανεωμένου DS 4 και του νέου DS 4 Crossback, η DS προσθέτει στη γκάμα των επιλογών του μοντέλου και μια μακρύτερη έκδοσή με την ονομασία «DS 4S». Ουσιαστικά, αυτό που διαχωρίζει το αυτοκίνητο από το απλό DS 4 είναι το μακρύτερο μεταξόνιο, το οποίο του επιτρέπει από τη μια να προσφέρει αρκετό περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, ενώ από την άλλη τονίζει και την πρακτικότητα, μιας και οι πίσω πλαϊνές πόρτες έχουν πλέον κανονικό μέγεθος και δεν είναι οι μικρές σε μέγεθος πόρτες του DS 4. Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος του γαλλικού μοντέλου, εκεί όπου οι κολώνες της οροφής πέφτουν περισσότερο κάθετα και έτσι η οροφή τραβιέται προς τα πίσω εξασφαλίζοντας περισσότερο χώρο για τα κεφάλια των επιβατών.

Το νέο DS 4S κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Καντόνα στην Κίνα, ώστε από το 2016 να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία μόνο όμως στην αγορά της Κίνας. Οι κινητήρες του θα είναι δύο 1,8 λίτρων turbo βενζινοκινητήρες που συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και αποδίδουν 136 και 204 ίππους. Θα υπάρχει και ένας 3κύλινδρος turbo της σειράς EB2 με χωρητικότητα 1,2 λίτρων, χωρίς προς το παρόν να ανακοινώνεται ισχύς. Τέλος, στο πεδίο της ανάρτησης, το DS 4S έχει έναν νέο πίσω ημιάκαμπτο άξονα, που βελτιώνει την αναλογία βάρους του αυτοκινήτου.
TAG