Έρχεται ισχυρότερο Toyota GT 86!

Ισχυρότερο και ακόμη πιο σπορ θα είναι το ανανεωμένο Toyota GT86, που θα δούμε την επόμενη χρονιά.
Μαζί με την ανανέωσή του, το Toyota GT 86 θα έρθει το 2016 με περισσότερη ισχύ και σημαντικές αλλαγές σε αμάξωμα και ανάρτηση.

Με boxer κινητήρα 2,0 λίτρων, 200 άλογα και πίσω κίνηση, το Toyota GT 86 είναι ένα από τα πιο «καυτά» κουπέ της εποχής, ωστόσο αυτό δεν φθάνει στους Ιάπωνες, αφού νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για επικείμενη αύξηση της ισχύος του κινητήρα του αυτοκινήτου και αρκετές επιπλέον βελτιώσεις, που θα τονίσουν περαιτέρω το δυναμισμό του.

Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του Επικεφαλής μηχανικού σπορ αυτοκινήτων της Toyota, κ. Tetsuya Tada, μαζί με την ανανέωσή του το 2016, το GT 86 θα μας φέρει και έναν πιο ισχυρό κινητήρα, αλλά και αρκετές αλλαγές στο αμάξωμα και την ανάρτησή του. Ανάμεσα στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται και η προσθήκη οροφής από ανθρακονήματα, που θα βοηθήσει στη μείωση του βάρους.

Σε ό,τι αφορά στο είδους του νέου ή βελτιωμένου κινητήρα, περαιτέρω στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, αν και ο κ. Tada τόνισε ότι δεν θα είναι κάποια εκδοχή με turbo, ούτε πολύ περισσότερο, κάποια ισχυρότερη εκδοχή με νέο μικρό σε κυβισμό turbo κινητήρα.

Πηγή: Drive.au
TAG