Νέα ειδική έκδοση Peugeot 208 XS σε 2.000 μονάδες

Η Peugeot παρουσίασε μια νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση του 208, με το νέο 208 XS να έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο πεδίο της εξατομίκευσης και των χρωματικών επιλογών του μικρού γαλλικού μοντέλου.

Το νέο Peugeot 208 XS θα διατεθεί στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας σε μόνο 2.000 μονάδες και αποκλειστικά με τον 1,2 λίτρων PureTech βενζινοκινητήρα των 82 ίππων. Ο αγοραστής θα μπορεί να το επιλέξει είτε ως 3πορτο, είτε ως 5πορτο.

Χρωματικά, υπάρχουν διαθέσιμες 5 διαφορετικές αποχρώσεις για το αμάξωμα, που συνδυάζονται με δύο εξωτερικά πακέτα εξατομίκευσης σε κίτρινο και λευκό. Τα 5 αυτά χρώματα έχουν επιλεγεί ειδικά για τη νέα έκδοση του Peugeot 208.

Οι υπόλοιπες εξωτερικές αλλαγές περιλαμβάνουν ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, γρίλια της μάσκας σε γυαλιστερό μαύρο και αντίστοιχου χρώματος εξωτερικούς καθρέπτες, αλλά και λογότυπα «XS».

Στο εσωτερικό του, το νέο Peugeot 208 XS έρχεται με πλήρη εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών για το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων, το οποίο διαθέτει διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.
TAG