Έρχεται το νέο υπέρ-πολυτελές SUV της Mercedes!

Μετά τη BMW και τη νέα X7, η Mercedes ετοιμάζεται και αυτή να μπει στο παιχνίδι των super πολυτελών SUV μοντέλων, με ένα εντελώς καινούργιο αυτοκίνητο το οποίο θα φέρει μάλιστα το σήμα της Maybach.

Το νέο δημιούργημα των Γερμανών, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Marketing της Mercedes κ. Ola Kallenius, θα έρθει ως αποτέλεσμα της συνεχούς αύξησης της δημοτικότητας των SUV και της ζήτησης του κοινού για μοντέλα του είδους.

Στόχος της Mercedes είναι το νέο μοντέλο να προσφέρει τα μέγιστα στο πεδίο της πολυτέλειας, της άνεσης και της ασφάλειας, εξ ου και όπως ακριβώς έχει συμβεί με τη Mercedes-Maybach S-Class, έτσι και αυτό, θα ενταχθεί στη νεοσύστατη «Maybach» υπέρ-πολυτελή γκάμα των μοντέλων της μάρκας.

Βάση για την κατασκευή του νέου SUV αναμένεται να αποτελέσει η νέα, πιο ελαφριά πλατφόρμα που ετοιμάζει η Mercedes για την επόμενη γενιά των μεγάλων της SUV GLE και GLS, με την επόμενη Mercedes GLS να αναμένεται να αποτελέσει και το μοντέλο πάνω στο οποίο θα χτιστεί το νέο super-πολυτελές SUV.

Σχεδιαστικά, το αυτοκίνητο θα βασιστεί και πάλι πάνω στο αμάξωμα της GLS, προσθέτοντας έξτρα στοιχεία πολυτέλειας (π.χ. περισσότερο χρώμιο, μεγαλύτερες ζάντες, πιο high-tech φώτα), ενώ στο εσωτερικό του αναμένεται να δούμε κορυφαίας ποιότητας δέρματα και θέσεις για έως και 7 επιβάτες.

Όσον αφορά τέλος στο πότε θα το δούμε στην παραγωγή, αυτό αναμένεται να συμβεί μετά το 2018 και ύστερα από την αποκάλυψη της νέας γενιάς της Mercedes GLS.
TAG