Νέα BMW M4 Auto Tour με 450 άλογα σε 5 μόλις μονάδες!

Η νέα M4 Auto Tour είναι μια συλλεκτική έκδοση της κορυφαίας BMW Σειρά 4, με έξτρα δύναμη και ξεχωριστή εμφάνιση.
Με αφορμή την 25η διεξαγωγή του Ράλι Tour Auto Optic 2000 (18-23 Απριλίου) στη Γαλλία, η BMW παρουσίασε μια εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση της M4 Coupe, με ακόμη περισσότερα άλογα και αισθητικές βελτιώσεις.

O 3λιτρος twin-turbo της BMW M4 Auto Tour έχει ισχύ 450
ίππων και προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα.
Το Ράλι Tour Auto Optic 2000 διεξάγεται εδώ και 25 χρόνια στη Γαλλία αποκλειστικά με κλασικά αυτοκίνητα μελών του φημισμένου αυτοκινητικού κλαμπ Optic 2000. Η BMW, τα τελευταία 6 χρόνια είναι ο επίσημος χορηγός του Ράλι και με αφορμή τη φετινή διεξαγωγή του αγώνα, δημιούργησε τη μοναδική αυτή M4.

Σε ό,τι αφορά στο αυτοκίνητο, η νέα M4 Auto Tour εφοδιάζεται με το Competition Pack της BMW, κάτι που σημαίνει ότι ο 3λιτρος twin-turbo 6κύλινδρος κινητήρας της φθάνει τα 450 άλογα ισχύος (+19 PS). Βελτιωμένη κατά 0,1 δλ. είναι η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα (4,0 δλ.) σε συνδυασμό με το κιβώτιο M DCT 7 σχέσεων, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα.

Παράλληλα, το Competition Pack προσφέρει και το Μ ενεργό διαφορικό, με ενεργή σπορ ανάρτηση Adaptive M και επαναπρογραμματισμένο Σύστημα Ελέγχου της Πρόσφυσης DSC.

H ΒΜW έχει ντύσει τα πανέμορφα μπάκετ με μαύρο
δέρμα με κόκκινες ραφές, μαζί με λογότυπα «Auto Tour».
Στο αισθητικό κομμάτι, η νέα M4 Auto Tour Edition διαθέτει μια νέα ανθρακονημάτινη οροφή που φέρει τα παραδοσιακά χρώματα του BMW M Division, ενώ στο αμάξωμά της διαθέτει διάφορα μέρη από ανθρακονήματα της BMW M Performance και μαύρες γυαλιστερές επενδύσεις. Οι ζάντες των 20 ιντσών έρχονται στο πανέμορφο σχέδιο Style 666 M.

Στο εσωτερικό, συναντούμε πλήρες δερμάτινο σαλόνι με κόκκινες ραφές, αλλά και κεντημένα λογότυπα «Auto Tour» πάνω στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Αντίστοιχα λογότυπα υπάρχουν και στις κολώνες της οροφής.

Σε ό,τι αφορά τέλος στη διαθεσιμότητά της, η μοναδική αυτή BMW M4 θα διατεθεί αποκλειστικά στη Γαλλία και σε 5 μόλις μονάδες, με τιμή 119.000 ευρώ.
TAG