Η Chevrolet παρουσιάζει την ειδική έκδοση Rally Edition του pick-up Silverado

Το νέο Silverado Rally Edition κλείνει την τριάδα των ειδικών εκδόσεων που ετοίμασε η Chevrolet για το pick-up της.
Μετά τις ειδικές εκδόσεις Realtree και Midnight Edition του pick-up Silverado, η Chevrolet ολοκληρώνει την τριάδα των νέων επιλογών του μοντέλου της, παρουσιάζοντας το Silverado Rally Edition.

Το εικονιζόμενο Chevrolet Silverado Midnight Edition ήταν η
πρώτη χρονικά νέα έκδοση από τις 3 του αμερικάνικου pick-up.
Η παρουσίαση του νέου μοντέλου μαζί με τα Realtree και Midnight έγινε στην πίστα Texas Motor Speedway, όπου παρουσιάστηκαν και 3 φημισμένοι στις Η.Π.Α. οδηγοί αγώνων της Chevrolet, ο Dale Earnhardt Jr, ο Austin Dillion και ο Kyle Larson, οι οποίοι είναι «υπεύθυνοι» για την προώθηση κάθε μιας έκδοσης.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο νέο Chevrolet Silverado Rally Edition, η έκδοση αυτή ξεχωρίζει με το μονοχρωματικό αμάξωμα, που συνδυάζεται με ειδικά μαύρα αυτοκόλλητα στο καπό και τα πλαϊνά, τα οποία εμπνέονται σύμφωνα με τη Chevrolet, από τα «φτιαγμένα» pick-up στις Η.Π.Α.

Παράλληλα, η νέα έκδοση του Silverado διαθέτει και ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα και επιλογή για διάσταση 20 ή 22 ιντσών.

Περαιτέρω στοιχεία για τις αλλαγές της έκδοσης δεν ανακοινώνονται, ωστόσο η Chevrolet καλεί τους φίλους της μάρκας να ψηφίσουν στο twitter.com/ChevyTrucks, για το ποια από τις τρεις νέες εκδόσεις του Silverado προτιμούν.
TAG