Έρχεται η νέα γκάμα μοντέλων BMW iPerformance

Με πρώτο μοντέλο τη νέα 740e iPerformance, έρχεται το καλοκαίρι η νέα γκάμα iPerformance των υβριδικών BMW.
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, από τον Ιούλιο η BMW θα λανσάρει τη νέα γκάμα iPerformance στην οποία θα ενταχθούν όλες οι υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων της και πλέον, έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιόν των νέων αυτοκινήτων.

Στην iPerformance θα ενταχθεί και η υβριδική BMW 330e,
μαζί με όλες τις αντίστοιχες εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας.
Στόχος της BMW είναι η νέα γκάμα iPerformance να αποτελέσει το συνεκτικό κρίκο μεταξύ των υβριδικών εκδόσεων των αυτοκινήτων της, με τα πλέον οικολογικά μοντέλα της σειράς BMW «i» (i3 και i8).

Έτσι, από το καλοκαίρι και ύστερα όλες οι υβριδικές BMW που θα απαρτίσουν τη γκάμα iPerformance θα φέρουν το λογότυπο «BMW i»  στον εμπρός προφυλακτήρα, μπλε λεπτομέρειες στη γρίλια και τους τροχούς, αλλά και ένα λογότυπο «eDrive» στην πίσω κολώνα της οροφής.

Χρονικά, τα πρώτα iPerformance μοντέλα που θα παρουσιαστούν θα είναι η υβριδική BMW Σειρά 7 (740e) και η αντίστοιχη Σειρά 3 (330e). Θα ακολουθήσει και η υβριδική X5, η οποία πιθανότατα θα αλλάξει ονομασία σε σχέση με την τωρινή (xDrive40e), ενώ στη συνέχεια θα έλθουν και οι καινούργιες υβριδικές εκδόσεις των υπολοίπων μοντέλων της BMW.
TAG