Η νέα Gemballa GT είναι μια hardcore McLaren 650S

Εντυπωσιακή εμφάνιση και ακόμη περισσότερη δύναμη προσφέρει η βελτιωμένο McLaren 650S της Gemballa.
Η γνωστή βελτιωτική εταιρεία Gemballa παρουσιάζει τη νέα της πρόταση για αναβάθμιση της κορυφαίας McLaren 650S, με αισθητικές και μηχανικές αλλαγές, που τονίζουν τον supersport χαρακτήρα του μοντέλου.

Στην εξωτερική εμφάνιση της Gemballa GT ξεχωρίζουν τα
περιμετρικά αεροδυναμικά βοηθήματα και οι νέες ζάντες.
Αρχικά, στο αμάξωμα της McLaren 650S η Gemballa προσθέτει ένα πλήρες body kit από ανθρακονήματα, που περιλαμβάνει νέες πλαϊνές ποδιές και προφυλακτήρες. Παράλληλα, υπάρχει και ένας νέος πίσω διαχύτης, που σύμφωνα με την Gemballa βελτιώνει την αεροδυναμική του βρετανικού μοντέλου.

Το συνολικό κόστος όλων των βελτιώσεων
της Gemballa ανέρχεται στα 33.900 ευρώ.
Νέοι και μεγαλύτερων διαστάσεων είναι και οι τροχοί, με ζάντες αλουμινίου GForged μεγέθους 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω. Στο εσωτερικό, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μέσω μιας σειράς προτάσεων εξατομίκευσης, από πολυτελή δέρματα μέχρι ειδικά πατάκια.

Στο πεδίο του κινητήρα, η νέα Gemballa GT έρχεται με επαναπρογραμματισμό του «εγκεφάλου» της και έτσι, ο biturbo 3,8 λτ. V8 κινητήρας της αποδίδει 670 ίππους ισχύος (+20 άλογα) και 727 Nm ροπής (+49 Nm). Στις επιδόσεις, η Gemballa τονίζει ότι η GT είναι πιο γρήγορη από τη McLaren 650S, που διαθέτει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,0 δλ.

Σε ό,τι αφορά τέλος στην τιμή της, η Gemballa προσφέρει όλο το πακέτο της αναβάθμισης της McLaren 650S στην τιμή των 33.900 ευρώ.
TAG