Υβριδικό Honda Accord με μέση κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ.

Με ανανεωμένη εμφάνιση, αλλά και με πιο ισχυρό και οικονομικό υβριδικό σύστημα κίνησης, παρουσιάζεται το Honda Accord Hybrid.
Η Honda ανανεώνει το υβριδικό Accord, προσθέτοντάς του ένα αναβαθμισμένο σύστημα κίνησης, με περισσότερη δύναμη αλλά και πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Η ισχύς του υβριδικού συστήματος του Honda Accord φθάνει
τα 212 άλογα και η μέση κατανάλωση τα 4,9 λτ./100 χλμ.
Το ανανεωμένο Honda Accord Hybrid ξεχωρίζει αρχικά με τα νέα μπλε LED εμπρόσθια φώτα, αλλά και τα επίσης LED νέα πίσω φώτα. Παράλληλα, το καπό είναι πλήρως αλουμινένιο και η μπαταρία πιο μικρή σε διαστάσεις, προς όφελος του πορτ-μπαγκάζ.

Για την κίνησή του, φροντίζει η νέα γενιά του υβριδικού συστήματος της Honda με 2λιτρο i-VTEC βενζινοκινητήρα κύκλου Άτκινσον και ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδει πλέον 212 άλογα ισχύος (+16 ίπποι). Η μέση κατανάλωση έρχεται στα 4,9 λτ./100 χλμ., σύμφωνα με τα αμερικάνικα στάνταρ μέτρησης.

Ως προς τη λειτουργία του, το υβριδικό σύστημα του ανανεωμένου Accord διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης, την EV για μόνο ηλεκτρική κίνηση, τη Hybrid όπου ο ηλεκτροκινητήρας στέλνει τη ροπή του στους εμπρός τροχούς και ο βενζινοκινητήρας λειτουργεί σαν γεννήτρια, αλλά και την Engine όπου ο ηλεκτροκινητήρας μαζί με το βενζινοκινητήρα κινούν τους εμπρόσθιους τροχούς.

Όσον αφορά τέλος στη διάθεσή του, το ανανεωμένο Honda Accord Hybrid θα ξεκινήσει να πωλείται στις Η.Π.Α. μέχρι το τέλος της Άνοιξης.
TAG