Ανανεωμένο Range Rover Evoque με περισσότερη τεχνολογία και τονισμένη εμφάνιση

Η Land Rover ανανεώνει το Evoque κυρίως στις χρωματικές του επιλογές, τα συστήματα τεχνολογίας του, αλλά και παράλληλα, προσθέτοντας στη γκάμα τη νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση Ember.

Το Range Rover Evoque είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της Land Rover έχοντας συμπληρώσει από το 2011 μέχρι σήμερα 520.000 πωλήσεις.

Στην ανανεωμένη του εκδοχή, το βρετανικό crossover αποκτά αρχικά το νέο Σύστημα πολυμέσων InControl Touch Pro, με οθόνη αφής 10,2 ιντσών ανάλυσης 1.280x542 pixels, αλλά και αρκετές νέες λειτουργίες.

Παράλληλα, προστίθεται στη γκάμα η νέα εξοπλιστική έκδοση «Graphite Design», που παραλαμβάνει ειδικής σχεδίασης γκρι ζάντες 20 ιντσών, μαύρη και γκρι εμπρόσθια γρίλια, μαύρη οροφή, σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά, αλλά και μαύρες εξατμίσεις.

Διευρυμένη είναι και η γκάμα των χρωμάτων, η οποία πλέον απαρτίζεται από 18 διαφορετικές αποχρώσεις.

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι η νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση Ember, η οποία ξεχωρίζει για την κόκκινη οροφή και το μαύρο αμάξωμα («Santorini Black» όπως χαρακτηριστικά το ονομάζει η Land Rover), τα περιμετρικά λογότυπα, τους μαύρους καθρέπτες 20 ιντσών, αλλά και το μαύρο δέρμα στην καμπίνα με κόκκινες ραφές.

Στην Ευρώπη, το νέο Range Rover Evoque Ember θα συνδυαστεί μόνο με τον turbodiesel των 180 ίππων και με 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η έκδοση αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο για 3 μήνες αυτό το καλοκαίρι.
TAG