Η Isuzu γιορτάζει τα 100 της χρόνια με το νέο D-MAX Centurion

Το νέο D-MAX Centurion είναι μια επετειακή έκδοση 100 μονάδων, με την οποία η Isuzu θα γιορτάσει τα 100 της χρόνια.
Μετά την επίσης επετειακή έκδοση D-MAX Blade, η Isuzu δημιουργεί το νέο D-MAX Centurion, το οποίο θα διατεθεί στις 9 Απριλίου, την 100η ημέρα του χρόνου, στη Μεγάλη Βρετανία, ώστε να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας στην Ιαπωνία.

Στο αμάξωμα του Isuzu D-MAX Centurion ξεχωρίζουν οι
περιμετρικές βελτιώσεις, μαζί με το νέο γαλάζιο χρώμα.
Το νέο Isuzu D-MAX Centurion ξεχωρίζει με τις εξωτερικές του βελτιώσεις και τα νέα στοιχεία στο εσωτερικό του. Είναι επίσης το πιο καλοεξοπλισμένο D-MAX, ενώ βάφεται αποκλειστικά σε ένα νέο γαλάζιο χρώμα. Παράλληλα, κάθε ένα D-MAX Centurion που θα κατασκευαστεί φέρει και μια αριθμημένη πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής (από 1 έως 100).

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η παρουσία πάνω στην κονσόλα της
οθόνης αφής 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων της Alpine.
Ξεκινώντας με τις εξωτερικές του βελτιώσεις, το νέο επετειακό Isuzu D-MAX ξεχωρίζει με τις ειδικής σχεδίασης μαύρες και ασημί ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, αλλά και τα έντονα σπόιλερ στο εμπρός και πίσω τμήμα. Επιπλέον αυτών, υπάρχουν πλαϊνά σκαλοπάτια, μαύρες και ασημί ράγες οροφής, αλλά και κάλυμμα καρότσας που κλειδώνει.

Στο εσωτερικό, συναντούμε νέες δερμάτινες επενδύσεις, μαζί με ένα καινούργιο σύστημα πολυμέσων της Alpine, που συνδυάζεται με 8 ιντσών οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα και 6 ηχεία. Υπάρχει επιπλέον και μια έξτρα οθόνη 10,2 ιντσών για τους πίσω επιβάτες, τοποθετημένη στην οροφή.

Στο χώρο του κινητήρα, το νέο Isuzu D-MAX Centurion διαθέτει τον 2,5 λίτρων twin-turbo diesel με ονομαστική ισχύ 163 ίππων και 400 Nm ροπής. Φυσικά, όπως και όλα τα υπόλοιπα Isuzu pick-up, έτσι και το D-MAX Centurion συνοδεύεται στη Μεγάλη Βρετανία με 5 χρόνια εγγύηση.


TAG