Το νέο Isuzu D-MAX Arctic Trucks είναι ένα pick-up για extreme off road!

Η Isuzu συνεργάζεται με την εταιρεία κατασκευής extreme off road μοντέλων Arctic Trucks για να δημιουργήσει το νέο D-MAX Arctic Trucks AT35, το οποίο δικαίως παίρνει τον τίτλο του πλέον σκληροτράχηλου pick-up στην ιστορία της ιαπωνικής μάρκας.

H Arctic Trucks διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην εξέλιξη extreme 4Χ4 pick-up και έτσι, όλη αυτή η τεχνογνωσία έρχεται για να ενσωματωθεί στο Isuzu D-MAX.

Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει ένα D-MΑΧ με νέα ανάρτηση που παρέχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 125 χλστ. σε σχέση με το «απλό» pick-up της Isuzu, αλλά και με νέους, τεραστίων διαστάσεων τροχούς με off-road ελαστικά διαμέτρου 35 ιντσών και ζάντες 17 ιντσών.

O κινητήρας του Isuzu D-MAX Arctic Trucks AT35, είναι ο 2,5λιτρος twin-turbodiesel της Isuzu με 163 ίππους ισχύος και 400 Nm ροπής, ο οποίος μπορεί να παραγγελθεί είτε με μηχανικό 6 σχέσεων, είτε με το αυτόματο 5 σχέσεων κιβώτιο της εταιρείας.

Στάνταρ έρχεται η τετρακίνηση, με τον οδηγό να επιλέγει μέσω του διακόπτη στην κεντρική κονσόλα μεταξύ 4Χ2, 4Χ4 ή 4Χ4 με κοντές σχέσεις, με την εναλλαγή 4Χ2 σε 4Χ4 και αντίστροφα, να μπορεί να γίνει και εν κινήσει, με ταχύτητες έως και 100 χλμ./ώρα.

Το νέο extreme Isuzu D-MAX θα είναι διαθέσιμο μόνο στη Μεγάλη Βρετανία σε έκδοση με μακριά διπλή καμπίνα. Το κόστος του έχει οριστεί από τις 30.995 λίρες ή τα 39.850 ευρώ.
TAG