Οι πρώτες εικόνες του εντυπωσιακού εσωτερικού του επόμενου Peugeot 3008

Με έντονα στοιχεία τεχνολογίας και «γεμάτη» σχεδίαση, το εσωτερικό του νέου Peugeot 3008 δείχνει άκρως εντυπωσιακό.
Η Peugeot ετοιμάζεται να παρουσιάσει μέχρι τα τέλη της χρονιάς το νέο 3008 δίνοντάς του ακόμη περισσότερα «Crossover» χαρακτηριστικά και, παρότι δεν έχουμε δει ακόμη κάποια φωτογραφία του νέου μοντέλου, η διαρροή στο διαδίκτυο των πρώτων φωτογραφιών του εσωτερικού του, μας προετοιμάζει για κάτι το άκρως εντυπωσιακό.

Η όλη εικόνα του εσωτερικού αποτελεί εξέλιξη του i-Cockpit
θαλάμου των νεότερων Peugeot (208, 2008 και 308).
Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με μια εξέλιξη του νεότερου «i-Cockpit» εσωτερικού των Peugeot 208, 2008 και 308, σε ένα αποτέλεσμα που τονίζει τα high-tech χαρακτηριστικά του 3008.

Με την πρώτη ματιά διακρίνουμε τις δύο μεγάλες οθόνες στο ανώτερο τμήμα του δύο επιπέδων ταμπλό, με αυτή που βρίσκεται πάνω από το ανεξάρτητο τιμόνι να είναι ουσιαστικά ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ αυτή που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό να αποτελεί την κύρια οθόνη απεικόνισης των λειτουργιών του συστήματος infotainment.

Εντύπωση προκαλούν επίσης οι αεροπορικού τύπου διακόπτες στο μέσο της κεντρικής κονσόλας, αλλά και το πολύ πλατύ και παράλληλα υψηλό τούνελ μεταξύ των καθισμάτων, που φιλοξενεί έναν εντυπωσιακό επιλογέα ταχυτήτων (πιθανότατα αυτόματου κιβώτιου), αλλά και το ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Φαίνεται επιπλέον ότι έχει σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης και των υλικών κατασκευής, αν και αυτό πρέπει να διαπιστωθεί όταν παρουσιαστεί επίσημα το νέο μοντέλο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Περαιτέρω στοιχεία για το νέο 3008 υπάρχουν, όπως ότι θα βασιστεί στην νεότερη πλατφόρμα EMP2 της PSA Peugeot-Citroen και ότι θα είναι διαθέσιμο σε 4Χ2 και 4Χ4 εκδόσεις με πλήρη γκάμα turbo βενζίνης/diesel και υβριδικών κινητήρων, όμως τα τελικά επίσημα στοιχεία για το αρκετά ενδιαφέρον νέο μοντέλο της Peugeot θα τα γνωρίζουμε το αμέσως επόμενο διάστημα μέχρι την παρουσίασή του τον Οκτώβριο.
TAG