To νέο υπέρ-όπλο Subaru WRX STI πάει για το ρεκόρ στο Isle of Man! (+video)

Παρουσιάστηκε το αγωνιστικό Subaru WRX STI, με το οποίο ο Mark Higgins θα πάει για το ρεκόρ στο φημισμένο Isle of Man.
H βρετανική Prodrive έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου της αγωνιστικού Subaru WRX STI, με το οποίο ο βρετανός οδηγός και ρέκορντμαν στο Isle of Man, Mark Higgins, θα επιχειρήσει να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ.

Στο αμάξωμα του αγωνιστικού WRX STI, διακρίνονται τα
διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα και η τεράστια αεροτομή.
Στη φημισμένη διαδρομή της Νήσου του Μαν, ο 3 φορές Πρωταθλητής Βρετανίας Mark Higgins, έχει καταρρίψει μια σειρά από ρεκόρ, οδηγώντας αγωνιστικά Subaru. Το τελευταίο ρεκόρ του βρετανού έχει γίνει το 2014, πάλι με ένα Impreza και κρατά μέχρι σήμερα.

Στο φετινό αγώνα που θα γίνει στα τέλη του Μάη, ο Higgins σε συνεργασία με την διάσημη Prodrive (υπεύθυνη μεταξύ άλλων για τα αγωνιστικά Subaru από το 1990 έως το 2008), θα προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ του που βρίσκεται στα 19 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, πιθανότατα ρίχνοντάς το κάτω από τα 19 λεπτά.

Προς το παρόν, η Prodrive δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα τεχνικά στοιχεία του αγωνιστικού Impreza για το Isle of Man, όμως από τις φωτογραφίες διακρίνουμε αν μη τι άλλο, τη δουλειά που έχει γίνει στο αμάξωμα, ιδίως στο πεδίο της αεροδυναμικής, που θα διασφαλίσουν ότι ο βρετανός θα έχει στα χέρια του το καλύτερο δυνατό όπλο στο μακρύ δρόμο (σχεδόν 60 χλμ. η διαδρομή) για το ρεκόρ.

Δείτε στο video τον απίστευτο γύρο του 2014, όταν και ο Mark Higgins έκανε το ρεκόρ.

                    
TAG