Έρχεται το 2017 η τρίτη γενιά της BMW X3

Χωρίς να αλλάζει αισθητά σε σχέση με την υπάρχουσα X3, το νέο μεσαίο SUV της BMW αναμένεται το 2017.
Η νέα γενιά της BMW X3 θα έρθει την επόμενη χρονιά έχοντας design που δεν αλλάζει αισθητά σε σχέση με την προηγούμενη, αναβαθμισμένους κινητήρες, αλλά και ακόμη περισσότερες δικίνητες εκδόσεις.

Η γκάμα των εκδόσεων θα αποκτήσει περισσότερες δικίνητες
επιλογές, αλλά και την νέα πιο ισχυρή BMW X3 xDriveM40i.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από το εξωτερικό, η νέα BMW X3 δεν θα αλλάξει κατά πολύ τη σχεδίασή της σε σχέση με αυτή του τωρινού μοντέλου, έχοντας όμως λίγο μεγαλύτερες πλαϊνές γυάλινες επιφάνειες, ανανεωμένα φωτιστικά σώματα και περισσότερες M Performance επιλογές.

Στην πλατφόρμα, η BMW θα ανανεώσει το πάτωμα της υπάρχουσας X3 με νέου τύπου διπλά ψαλίδια εμπρός, και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω, ενώ θα έχουμε και ένα ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο από αυτό των 2.810 χλστ. του τωρινού μοντέλου.

Στους κινητήρες, η γκάμα θα αποτελείται από 4κύλινδρα και 6κύλινδρα μοτέρ βενζίνης και diesel, με 6άρι μηχανικό κιβώτιο για τις πρώτες επιλογές και 9άρι αυτόματο από τη ZF για τις ισχυρότερες. Στην κορυφή των επιλογών θα έρθει η νέα X3 xDriveM40i M Performance με μια νέα έκδοση του 3λιτρου 6κύλινδρου turbo της BMW Σειρά 7.

Η επόμενη BMW X3 θα έχει επίσης περισσότερες πισωκίνητες εκδόσεις (sDrive), με την πλειονότητα βέβαια των περιπτώσεων να είναι τετρακίνητες (xDrive). Στις πιο οικολογικές επιλογές, η νέα BMW X3 θα αποκτήσει την X3 xDrive35e με υβριδικό, plug-in σύστημα κίνησης, που θα συνδυάσει την απόδοση με την οικονομία.

Πηγή: Autocar
TAG