Η Chevrolet παρουσιάζει την ειδική έκδοση High Desert του pick-up Silverado

Με εξωτερική εμφάνιση που τονίζει τις αναλογίες του, περισσότερη πρακτικότητα στο χώρο φόρτωσης και νέα ενεργή ανάρτηση, παρουσιάστηκε στις Η.Π.Α. το νέο Chevrolet Silverado High Desert.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στο χώρο φόρτωσής του, το Silverado High Desert διαθέτει ένα νέο κάλυμμα που κλειδώνει και είναι αδιάβροχο, ενώ στο εσωτερικό του προστίθενται νέες πλαϊνές θέσεις για μικροαντικειμένα και ειδικό μετακινούμενο διαχωριστικό.

Αισθητικά, το αμερικάνικο pick-up διαθέτει περισσότερο χρώμιο στη γρίλια, τα πλαϊνά και τους καθρέπτες. Επίσης, υπάρχουν νέοι τροχοί 20 ιντσών με ελαστικά all-season ή 22 ιντσών επίσης νέας σχεδίασης.

Σημαντικό στοιχείο της νέας έκδοσης του Silverado αποτελεί και η παρουσία της ρυθμιζόμενης ανάρτησης Magnetic Ride Control, η οποία διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ για βέλτιστη απόσβεση.

Στο πεδίο του κινητήρα, το Chevrolet Silverado διαθέτει τον EcoTec V8 βενζινοκινητήρα των 6,2 λίτρων, που συνδυάζεται με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο Hydra-Matic 8L90. Η απόδοσή του βρίσκεται στους 420 ίππους και η ροπή στα 623 Nm, όντας από τις υψηλότερες της κατηγορίας.
TAG