Δείτε το εντυπωσιακό ηλεκτρικό concept Luce της ιταλικής Umberto Palermo

Με πολύ εντυπωσιακό design και ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, η Umberto Palermo μας συστήνει το πρωτότυπο Luce.
Στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Τορίνο στις αρχές Ιουνίου, ο ιταλικός σχεδιαστικός οίκος Umberto Palermo θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο κουπέ, που κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό.

Άκρως δυναμική η σχεδίαση του αμαξώματος. Στο πίσω μέρος
του πρωτότυπου ξεχωρίζει η απουσία του παρμπρίζ.
Το πρωτότυπο ονομάζεται «Luce» και από πλευράς διαστάσεων έχει μήκος 4,55 μέτρα, πλάτος 1,96 μέτρα και ύψος μόνο 1,24 μέτρα.

Στόχος της Umberto Palermo κατά την εξέλιξή του ήταν να κρατηθεί χαμηλά το συνολικό βάρος (δεν ξεπερνά τα 1.200 κιλά) και αυτό επιτεύχθηκε μέσω της χρήσης ενός αμαξώματος φτιαγμένο αποκλειστικά από ανακυκλωμένα υλικά, που βασίζεται πάνω σε αλουμινένιο μονοκόκ σασί.

Για την κίνηση του Luce υπάρχει ένα ηλεκτρικό σύστημα
τετρακίνησης με 284 ίππους και 370 Nm ροπής.
Για το σύστημα κίνησής του, η Umberto Palermo ανακοινώνει ότι αυτό θα είναι ηλεκτρικό και θα αποδίδει 284 άλογα ισχύος και 370 Nm ροπής, που θα στέλνονται και στους δύο άξονες. Οι επιδόσεις δεν έχουν προς το παρόν αποκαλυφθεί, όμως η μπαταρία του είναι ικανή να προσφέρει αυτονομία κίνησης 340 χλμ.

Σε ό,τι αφορά τέλος στη σχεδίασή του, οι πρώτες φωτογραφίες μας αποκαλύπτουν ένα πολύ δυναμικό και μυώδες κουπέ αμάξωμα, με χαρακτηριστική την απουσία πίσω παρμπρίζ, αλλά και με πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα στις δύο του άκρες.

Περισσότερα για το αυτοκίνητο όπως και κυρίως για το τι σχεδιάζει να κάνει η Umberto Palermo ως προς την παραγωγή του, θα γνωρίζουμε μετά την επίσημη πρώτη του στο Τορίνο.
TAG