Αυτή η Ferrari Enzo μπορεί να γίνει δικιά σας για 2,35 εκατομμύρια ευρώ!

Για 2,35 εκατ. ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη Ferrari Enzo, η οποία διατίθεται προς πώληση μόνο με 19.246 χλμ.
Η Enzo κατασκευάστηκε από τη Ferrari σε μόλις 399 μονάδες από το 2002 μέχρι το 2004 και το αυτοκίνητο των φωτογραφιών μας, είναι διαθέσιμο προς πώληση στο eBay αντί ποσού 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων (2,35 εκατ. ευρώ).

Διαθέσιμη μέσω του eBay, η Enzo της αγγελίας είναι μοντέλο
του 2003, βαμμένη στο χαρακτηριστικό κόκκινο της Ferrari.
Πρόκειται για μια Enzo που κατασκευάστηκε το 2003 και είναι βαμμένη στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της Ferrari, έχοντας αντίστοιχης απόχρωσης δέρματα στο εσωτερικό.

Όπως τονίζεται στην αγγελία, το αυτοκίνητο έχει εφοδιαστεί με ολοκαίνουργια ελαστικά Bridgestone Potenz Scuderia R3050A και έχουν αντικατασταθεί κάποιοι διακόπτες του που είχαν πρόβλημα, ενώ έχει τοποθετηθεί και νέα μπαταρία.
Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα κόκκινα δέρματα του σαλονιού,
που συνδυάζονται με μαύρο ταμπλό και λοιπές επενδύσεις.

Τα χιλιόμετρα που έχει κάνει είναι λίγα, αφού το οδόμετρό της αναγράφει 11.959 μίλια, δηλαδή 19.246 χιλιόμετρα. Ο πωλητής της είναι ένας έμπορος αυτοκινήτων στο Nashville των Η.Π.Α. και όλα τα service της έχουν γίνει στη Ferrari.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η Enzo ήταν η πιο προηγμένη Ferrari της εποχής της και μια από τις top όλων των εποχών. Έφερε ένα πλήρως ανθρακονημάτινο πλαίσιο, με κινητήρα στο κέντρο και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Ο κινητήρας της Enzo ήταν ένα 6,0 λίτρων ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ, με ονομαστική ισχύ 660 ίππων και 657 Nm ροπής. Για το 0-100 χλμ./ώρα η Ferrari Enzo απαιτεί μόνο 3,65 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Δείτε την αγγελία για την Enzo στο eBay.
TAG