Δώρο ένα Fiat 124 Spider για την Playmate της Χρονιάς

Η Eugena Washington, η Playmate της Χρονιάς, ποζάρει μπροστά στο νέο της απόκτημα, το Fiat 124 Spider.
Η Eugena Washington, μοντέλο και ηθοποιός, παρέλαβε το δώρο της για την ανάδειξή της ως η 57η Playmate της Χρονιάς από το περιοδικό Playboy, που δεν ήταν άλλο από ένα ολοκαίνουργιο Fiat 124 Spider.

Η Washington αποκτά το Fiat 124 Spider για 2 χρόνια με
leasing, λαμβάνοντας και 100.000 δολάρια ως έξτρα δώρο.
Η Washington εκτός του 124 Spider, το οποίο σημειωτέον το αποκτά με leasing για 2 χρόνια, παρέλαβε επίσης και 100.000 δολάρια, που ήταν το δεύτερο βραβείο για την επιτυχία της.

Μάλιστα, έχοντας φιλοξενηθεί στις σελίδες του τεύχους του Playboy του περασμένου Δεκεμβρίου ως η Playmate του μήνα, η Washington δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία Playmate της χρονιάς που έχει ποζάρει γυμνή στο περιοδικό, αφού από τον Μάρτιο και μετά το Playboy έχει σταματήσει να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο Fiat 124 Spider που απέκτησε η Playmate της χρονιάς, πρόκειται για την εξοπλιστική έκδοση Lusso, με στοιχεία όπως θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, σύστημα infotainment με οθόνη 7 ιντσών κ.α. Ο κινητήρας του, είναι ο 1,4 MultiAir turbo με 160 άλογα. Η τιμή του αυτοκινήτου στις Η.Π.Α βρίσκεται στα 27.495 δολάρια.
TAG