Έρχεται το νέο κορυφαίο ηλεκτρικό BMW i!

Βασισμένη πάνω στο πρωτότυπο Vision Next 100 θα είναι η νέα ναυαρχίδα της Σειράς i, που ετοιμάζει η BMW για το 2021.
Η BMW σχεδιάζει να επεκτείνει τη γκάμα των ηλεκτρικών «i» μοντέλων της και έτσι, μετά τα i3 και i8, θα δούμε το 2021 τη νέα οικολογική ναυαρχίδα της εταιρείας, που θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Vision Next 100 του περασμένου Μαρτίου.

Το BMW i NEXT θα είναι ένα καινοτόμο όχημα αυτόνομης
οδήγησης, με νέας γενιάς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
Το νέο μοντέλο, που θα παρουσιαστεί σε μια 5ετία από σήμερα, θα τοποθετηθεί στη γκάμα της BMW υψηλότερα ακόμη και από τη Σειρά 7, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να δείξει την ισχύ της έναντι του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο τον Πρόεδρο της BMW κ. Harald Krüger, το BMW i NEXT θα είναι ένα «καινοτόμο όχημα αυτόνομης οδήγησης, με πλήρη δυνατότητα συνδεσιμότητας, ελαφριά κατασκευή, εντελώς νέο εσωτερικό, το οποίο θα φέρει την επόμενη γενιά των ηλεκτρικών μετακινήσεων στο δρόμο».

Τι θα έχει να αντιμετωπίσει η νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της BMW; Κατ' αρχάς την ιδιαίτερα δραστήρια Tesla, η οποία από το 2017 θα έχει 3 ηλεκτρικά μοντέλα στη γκάμα της με την προσθήκη του Model 3. Έπειτα, την Apple και τη Google, που ετοιμάζουν τα δικά τους ηλεκτρικά μοντέλα. Και τέλος, την Audi και τη Mercedes, οι οποίες μέχρι το 2018 θα φέρουν νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με αυτονομία που θα ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα.
TAG