Δείτε και κυρίως ακούστε αυτή την εκπληκτική full carbon Lamborghini Aventador από τον Hamann! (+video)

Με 760 άλογα, αλλά κυρίως με πλήρως ανθρακονημάτινο αμάξωμα και πλαίσιο, η Aventador του Hamann είναι άκρως εντυπωσιακή!
Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία του Hamann παρουσίασε στο Μονακό μια Lamborghini Aventador η οποία δεν εντυπωσιάζει τόσο με τη βελτίωση της ισχύος της, όσο κυρίως με το πλήρως ανθρακονημάτινο αμάξωμά της, αλλά και με τον ήχο του V12 κινητήρα της.

Παρότι η Lamborghini Aventador από το εργοστάσιο έρχεται με ανθρακονημάτινο πλαίσιο, η Hamann φροντίζει ώστε να προσθέσει ανθρακονήματα και σε ολόκληρο το αμάξωμά της, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα, αλλά και μειώνοντας περαιτέρω το συνολικό βάρος.

Στο πεδίο του κινητήρα, ο 6,5 λίτρων ατμοσφαιρικός V12 της Aventador δεν έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές και έτσι, από τα 700 εργοστασιακά άλογα, έχει ανέβει στα 760.

Όμως, η Hamann έχει φροντίσει ώστε να βελτιώσει όλα τα υπόλοιπα τμήματα της Aventador και έτσι, εκτός του full carbon αμαξώματος συναντούμε ματ μαύρες ζάντες Anniversary Evo, πλήρως αλλαγμένη ανάρτηση, αλλά και ενισχυμένα φρένα.

Η Hamann έχει προσθέσει επίσης την πιο extreme βελτιωτική της πρόταση στο κομμάτι της εξαγωγής μέχρι και τις εξατμίσεις, με αποτέλεσμα η μοναδική αυτή Lambo να αποδίδει ένα εκπληκτικό ηχητικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερα, πατήστε το «play» στο video που ακολουθεί και απολαύστε...


                       
TAG