Έρχεται το 2017 το νέο Honda CR-V!

Το επόμενο Honda CR-V θα μεγαλώσει σε σχέση με το τωρινό (φωτό), ώστε για πρώτη φορά να έρθει και 7θέσιο.
Μέσα στους επόμενους 12 μήνες η Honda θα μας παρουσιάσει τη νέα γενιά του CR-V, με το νέο μοντέλο να βασίζεται σε νέα πλατφόρμα και να μεγαλώνει σε διαστάσεις, ενώ θα λάβει και τον νέο 1.500άρη turbo i-VTEC της εταιρείας.

Στους κινητήρες, εκτός του τωρινού, μικρού κυβισμού 1,6
diesel, θα δούμε και έναν νέο 1,5 turbo βενζινοκινητήρα.
Η Honda ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα γενιά του CR-V, που θα δούμε στην Ευρώπη στα μέσα του 2017 και πλέον, νέες πληροφορίες διέρρευσαν στη δημοσιότητα για το δημοφιλές ιαπωνικό crossover.

Αρχικά, το επόμενο CR-V θα βασιστεί πάνω σε μια νέα πλατφόρμα, που θα του επιτρέψει να αυξήσει περαιτέρω τις διαστάσεις του ώστε, για πρώτη φορά στην ιστορία να έχει και 7θέσια έκδοση.

Έπειτα, στο πεδίο της σχεδίασης θα δούμε μια εξέλιξη αυτής του τωρινού μοντέλου, που θα εκφράσει περισσότερο δυναμισμό, με το αυτοκίνητο να συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο μοντέρνα της κατηγορίας. Στο εσωτερικό, αναμένεται ένα πιο high-tech σύστημα infotainment, με ακόμη περισσότερα στοιχεία συνδεσιμότητας. Παράλληλα, θα έχουμε βελτίωση και σε ηχομόνωση αλλά και στα χρησιμοποιούμενα υλικά.

Στους κινητήρες, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, εκτός του 1,6 diesel i-DTEC που διαθέτει σήμερα, το επόμενο CR-V θα διαθέτει και τον νέο 1,5 λίτρων i-VTEC turbo βενζινοκινητήρα, που προέρχεται από τη νέα γενιά του Civic.

Η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς ή και στους τέσσερις, ενώ θα υπάρχει επιλογή για 6τάχυτο μηχανικό ή 9άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Προς το παρόν, δεν αποσαφηνίζεται εάν θα υπάρχει και υβριδική έκδοση στη γκάμα.

Πηγή: AutoExpress


TAG