Νέα Outback Touring και Legacy Sport από τη Subaru

Το νέο Subaru Outback Touring τονίζει την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και την εσωτερική πολυτέλεια του ιαπωνικού crossover.
Η Subaru ανανεώνει τη γκάμα του Outback και του Legacy, προσφέροντας δύο νέες επιλογές εκδόσεων με αλλαγμένη εμφάνιση και περισσότερο εξοπλισμό, αλλά και με υψηλού κυβισμού κινητήρες.

Εσωτερικά, ξεχωρίζουν τα καφέ δερμάτινα καθίσματα, αλλά
και οι πολυτελείς επενδύσεις στο ταμπλό και τις πόρτες.
Στο Outback, η νέα έκδοση ονομάζεται «Touring» και ξεχωρίζει με τη σκουρόχρωμη γκρι γρίλια, τις αντίστοιχης απόχρωσης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, τις ράγες οροφής, αλλά και το νέο καφέ χρώμα του αμαξώματος.

To Subaru Legacy Sport έρχεται με πιο σπορτίφ στοιχεία στο
αμάξωμά του, αλλά και αυτό με πιο πολυτελές εσωτερικό.
Στο εσωτερικό, συναντούμε καφέ δέρμα με λευκές ραφές, επενδύσεις ξύλου και μαύρης λάκα πιάνου, μαζί με στοιχεία εξοπλισμού όπως το Σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση και οθόνη 7 ιντσών ή το θερμαινόμενο τιμόνι. Για πρώτη φορά διαθέσιμο είναι το αυτόματο φρενάρισμα κατά την όπισθεν, αλλά και άλλα συστήματα ασφαλείας.

Στο Subaru Legacy, η νέα έκδοση ονομάζεται «Sport» και διαθέτει επίσης σκουρόχρωμη γκρι γρίλια, εμπρός προβολείς ομίχλης με γυαλιστερό μαύρο περίβλημα, νέες ζάντες 18 ιντσών και ασημί καπάκια καθρεπτών.

Εσωτερικά, υπάρχει γκρι-μαύρη επένδυση σε ύφασμα-δέρμα με μπλε ραφές στα καθίσματα, το τιμόνι και το εσωτερικό των θυρών, αλλά και επενδύσεις από μαύρη λάκα πιάνου. Στάνταρ και εδώ είναι το Σύστημα πολυμέσων με την οθόνη 7 ιντσών, αλλά και διάφορα συστήματα ασφαλείας.

Στους κινητήρες τέλος, το Legacy Sport έρχεται με τον 2,5λιτρο boxer των 175 ίππων και με το CVT αυτόματο κιβώτιο Lineartronic, ενώ το Outback Touring διαθέτει το ίδιο μοτέρ ή τον κορυφαίο 6κύλινδρο των 3,6 λίτρων με 256 ίππους.
TAG