Νέο Subaru Forester tS με αύρα από STI!

Με πιο σπορ εικόνα, ανάρτηση και φρένα made by STI, παρουσιάζεται το νέο Subaru Forester tS.
Η Subaru δημιούργησε στην Αυστραλία τη νέα ειδική έκδοση tS του Forester, η οποία έρχεται με εξωτερική εμφάνιση «STI», ενισχύσεις στα φρένα και την ανάρτηση, αλλά και πιο σπορ καμπίνα.

Πιο σπορτίφ εικόνα και στο εσωτερικό, με νέα καθίσματα,
τιμόνι, πεντάλ και κόκκινο φωτισμό των οργάνων.
Το Forester tS αποτελεί συνέχεια της ομώνυμης έκδοσης του ιαπωνικού SUV, που είχε λανσάρει η Subaru στην Ιαπωνία το Νοέμβρη του 2014. Εξωτερικά, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει με τους πιο δυναμικούς προφυλακτήρες, γρίλια της μάσκας και πλαϊνές ποδιές, που προέρχονται από τις αγωνιστικές STI εκδόσεις της μάρκας.

Παράλληλα, το νέο Forester tS έχει αλλαγές και στο στήσιμό του, αφού φέρει νέα ελατήρια και αμορτισέρ, που χαμηλώνουν κατά 15 χλστ. την απόσταση από το έδαφος. Υπάρχουν επίσης 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου της Enkei, αλλά και φρένα με δαγκάνες της Brembo.

Στο χώρο του κινητήρα, συναντούμε τον 2λιτρο turbo boxer των 240 ίππων της Subaru, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT, αλλά και με την τετρακίνηση Symmetrical All Wheel Drive της εταιρείας.

Εσωτερικά, η καμπίνα έχει ενισχύσει την εικόνα της με πιο σπορ καθίσματα με δέρμα και κόκκινες λεπτομέρειες, δερμάτινο σπορ τιμόνι «STI», σουέντ επενδύσεις στις πόρτες, αλουμινένια πεταλιέρα και κόκκινο φωτισμό για τα όργανα.
TAG