Ανανεώσεις ουσίας για τα Toyota Auris και Avensis

H Toyota ανακοίνωσε μια σειρά από αναβαθμίσεις στο πεδίο της τεχνολογίας, αλλά και στο διαθέσιμο εξοπλισμό των Auris και Avensis. Επιπλέον, το υβριδικό Auris απέκτησε ακόμη καλύτερη απόδοση.

Αρχικά, τα δύο μοντέλα της Toyota έρχονται με το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2, με 7 ιντσών οθόνη αφής, νέο μενού πλοήγησης και λειτουργίες. Το σύστημα πλοήγησης έχει στάνταρ 3 χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών και περαιτέρω δυνατότητες.

Επίσης, ειδικά για το Auris υπάρχει ένα νέο μπλε χρώμα, με το Avensis να αποκτά ένα νέο «χάλκινο» χρωματισμό, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Πολύ σημαντική είναι και η ενίσχυση του υβριδικού Auris με την πιο βελτιωμένη εκδοχή του υβριδικού συστήματος κίνησης της Toyota, που προσφέρει πιο γραμμική επιτάχυνση και γενικότερα έχει καλύτερη λειτουργία.

Στο Avensis, η γκάμα διατηρεί χωρίς αλλαγές τον 1,6 diesel με τους 110 ίππους, τον 2λιτρο με τα 141 άλογα, αλλά και τους βενζινοκινητήρες 1,6 λτ.-130 PS, 1,8 λτ.-145 PS και 2,0 λτ. με 150 ίππους.
TAG