Στο σφυρί ένα VW Beetle του 1974 με 90 χλμ. στο κοντέρ του!

Μια τιμή κοντά στα 40.000 ευρώ αναμένεται να πιάσει αυτό το VW Beetle του 1974, που είναι σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο.
Σε δημοπρασία στη Δανία στις 28 Μαΐου θα λάβει μέρος αυτό το VW Beetle του 1974, το οποίο έχει διανύσει σε όλη του την πορεία μόνο 90 χιλιόμετρα και είναι σαν καινούργιο.

Το εσωτερικό είναι σαν καινούργιο, αφού ο ιδιοκτήτης του
VW Beetle το είχε χρησιμοποιήσει ελάχιστα.
Το VW Beetle της δημοπρασίας είναι πραγματικά σαν καινούργιο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, με την ιστορία του να αναφέρει ότι πωλήθηκε πριν από 42 χρόνια στην Genoa της Ιταλίας σε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος δεν είχε ποτέ στην κατοχή του αυτοκίνητο.

Όλα τα τμήματα του αμαξώματος, τα ελαστικά, ο κινητήρας,
το εσωτερικό κ.λπ., είναι τα αυθεντικά του εργοστασίου.
Ο πρώτος ιδιοκτήτης του Beetle το χρησιμοποίησε για λίγο μόνο διάστημα και αποκλειστικά για να πηγαίνει από το σπίτι του στην τοπική εκκλησία, ενώ το 1978 το χρησιμοποίησε για τελευταία φορά και έπειτα, για σχεδόν 40 χρόνια, το αυτοκίνητο έμεινε αποθηκευμένο σε ένα αγρόκτημα.

Η Silversone Auctions ανακάλυψε αυτό το Beetle και θα το προσφέρει σε δημοπρασία στο Άαρχους της Δανίας στις 28 του μήνα. Με μπλε χρώμα και μαύρο δερμάτινο εσωτερικό, το αυτοκίνητο είναι αυθεντικό μέχρι και την πιο μικρή πτυχή του, έχοντας τα πρώτα του ελαστικά και ρεζέρβα, την αυθεντική του εργαλειοθήκη κ.ο.κ.

Λόγω ακριβώς αυτής της αυθεντικότητάς του, των πολύ λίγων χιλιομέτρων και της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το VW Beetle της δημοπρασίας αναμένεται να πιάσει ένα ποσόν μεταξύ 35.000 και 40.000 ευρώ.
TAG