Νέο πρωτότυπο στέισον VW Golf με 2λιτρο TSI 350 ίππων

Με 350 άλογα και ιδιαίτερη εμφάνιση παρουσιάζεται το πρωτότυπο VW Golf R Variant Performance 35.
H VW παρουσιάζει στο φεστιβάλ του Wörthersee το νέο VW Golf R Variant Performance 35, που αποτελεί μια σπουδή για ένα super δυνατό στέισον Golf.

Το πρωτότυπο Golf Variant των 350 ίππων, διαθέτει στο πίσω
μέρος του ακόμη και ένα ειδικό παιδικό ποδηλατάκι!
Το πρωτότυπο έχει δημιουργηθεί από μαθητευόμενους τεχνικούς και μηχανικούς του εργοστασίου της VW στο Sachsen της Γερμανίας και αρχικά, ξεχωρίζει με τον εξωτερικό του χρωματισμό που συνδυάζει το κόκκινο με το ασημί. Παράλληλα, υπάρχουν νέες ζάντες αλουμινίου, εισαγωγές στο καπό και φρένα με κόκκινες δαγκάνες.

Στο εσωτερικό, το πρωτότυπο έρχεται με ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα με 12 ηχεία και απόδοση 2.500 Watt, όπως και το αντίστοιχο πρωτότυπο VW Golf GTI Heartbeat, ενώ η οροφή της καμπίνας διαθέτει μικρά LED φωτιστικά σε σχήμα αστεριού. Ως κερασάκι στην τούρτα, το πάτωμα του χώρου αποσκευών ανοίγει ηλεκτρικά, αποκαλύπτοντας ένα παιδικό ποδήλατο P 35 σε ίδιο χρωματισμό με το Golf.

Στο πεδίο του κινητήρα, ειδικά για το πρωτότυπο το μοτέρ 2,0 TSI της VW έχει αυξήσει την ισχύ του στα 350 άλογα και συνδυάζεται με 6τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο, αλλά και με σύστημα τετρακίνησης 4Motion. Οι επιδόσεις αναμένονται πολύ γρήγορες, χωρίς πάντως προς το παρόν η εταιρεία να ανακοινώνει περαιτέρω στοιχεία.
TAG