Αυτή η βελτιωμένη AMG GT S με 650 άλογα είναι η αγαπημένη μας Mercedes!

Η εταιρεία βελτιώσεων RevoZport παρουσιάζει μια από τις πιο πετυχημένες βελτιωτικές προτάσεις της Mercedes-AMG GT S, η οποία διαθέτει αυξάνει ισχύ στα 650 άλογα, αλλά και ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση.

Για τον V8 ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα των 6,3 λίτρων της Mercedes-AMG GT S, η βελτίωση της RevoZport ακολουθεί τα γνωστά, δηλαδή τον εφοδιάζει με μια νέα εισαγωγή, επαναπρογραμματίζει τον εγκέφαλο και προσθέτει μια νέα εξάτμιση τιτανίου.

Ύστερα από τα παραπάνω, το μοτέρ από 510 άλογα αυξάνει την ισχύ του στα 650, ενώ παράλληλα λόγω και της νέας εξάτμισης, μειώνεται ελαφρώς και το βάρος κατά 10 κιλά.

Από εκεί και πέρα, η RevoZport έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο αμάξωμα της κορυφαίας Mercedes, αφού έχει τοποθετήσει ένα πλήρες περιμετρικό bodykit, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ από κέβλαρ και ανθρακονήματα.

Στο δυναμισμό του οχήματος συμβάλει και η παρουσία μιας νέας σταθερής πίσω αεροτομής η οποία, μαζί και με το υπόλοιπο bodykit, φροντίζει στη βελτίωση κατά 20% της κάθετης δύναμης εμπρός-πίσω, με άμεσο αντίκτυπο στην οδική συμπεριφορά της Mercedes-AMG GT S.

Τιμολογιακά, η RevoZport προσφέρει το bodykit της GTZ-650 όπως ονομάζει τη βελτιωτική της πρόταση, είτε πακέτο στα 11.600 δολάρια, είτε μεμονωμένα κάθε τμήμα του, με υψηλότερο όμως συνολικό αντίτιμο. Η βελτίωση του κινητήρα και της εξάτμισης κοστίζει άλλα 8.360 δολάρια. Σημειώστε ότι οι τιμές αυτές είναι χωρίς τους φόρους.
TAG