Διαρροή: Αυτές είναι οι φωτογραφίες της νέας γενιάς του Citroen C3!

Με πολύ μοντέρνα εμφάνιση παρουσιάζεται η νέα γενιά του Citroen C3, στις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.
Διέρρευσαν πριν λίγο στο διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας γενιάς του C3, το οποίο έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί αύριο από τη Citroen.

Πολλά στοιχεία της σχεδίασης δανείζονται από το Citroen
C4 Cactus, όπως τα πλαϊνά προστατευτικά airbumbs.
Οι φωτογραφίες μας δείχνουν ότι η νέα και τρίτη κατά σειρά γενιά του Citroen C3 αποκτά μια εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, σαφώς πιο μοντέρνα και νεανική.

Το μήκος του νέου Citroen C3 αναμένεται να αυξηθεί
ελαφρώς σε σχέση με το τωρινό και να φτάσει τα 3,99 μέτρα.
Αρχικά, στο 5θυρο αμάξωμα ξεχωρίζουμε πολλά στοιχεία που γνωρίζουμε από το crossover Citroen C4 Cactus, όπως τα μακρόστενα εμπρόσθια φωτιστικά με τις διπλές οριζόντιες γραμμές που καταλήγουν στο κεντρικό λογότυπο της μάρκας ή τα ειδικά πλαϊνά πλαστικά προστατευτικά airbumps στο κάτω τμήμα του αμαξώματος.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου από την άλλη, ξεχωρίζουν τα τετραγωνισμένα φωτιστικά σώματα που έρχονται σε αντίθεση με αυτά του τωρινού C3 και θυμίζουν αυτά του DS3. Στο αυτοκίνητο των φωτογραφιών εντύπωση προκαλεί και η διαφορετικού χρώματος οροφή, η οποία δείχνει σαν να αιωρείται.

Πολύ μοντέρνα είναι η εμφάνιση στο εσωτερικό του C3, με
πολλά κοινά και εδώ με το αντίστοιχο τμήμα του C4 Cactus.
Ένα ακόμη στοιχείο που διακρίνεται στο νέο Citroen C3 είναι το μαύρο πλαστικό προστατευτικό που διατρέχει χαμηλά όλο το αμάξωμα και συνεχίζεται και μέσα στους προφυλακτήρες, δίνοντάς του μια light αίσθηση από crossover. To όλο παρουσιαστικό πακέτο συμπληρώνεται και από τις μοντέρνες ζάντες αλουμινίου.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, εκεί η πρώτη εικόνα μας αποκαλύπτει και πάλι αρκετές ομοιότητες με το C4 Cactus, όπως τα πεπλατυσμένα καθίσματα, τα υφασμάτινα χερούλια των θυρών, αλλά και η οριζόντια λωρίδα με τους διακόπτες κάτω από την οθόνη στην κεντρική κονσόλα.

Μοντέρνα είναι και η σχεδίαση των αεραγωγών, ενώ εντύπωση προκαλεί και η διχρωμία των υλικών. Στα χαρακτηριστικά του εσωτερικού συγκαταλέγεται και ο μεγάλος και πλήρης πίνακας οργάνων, μπροστά από το τριάκτινο τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήμα.

Σε ό,τι αφορά τώρα στα υπόλοιπα στοιχεία του νέου C3, αναμένεται οι κινητήρες του να είναι οι γνωστοί βενζινοκινητήρες Puretech και diesel BlueHDI της Citroen. Το πορτ-μπαγκάζ, φημολογείται ότι θα έχει μεγάλη χωρητικότητα 300 λίτρων, όπως ότι και το μήκος του θα φθάσει στα 3,99 μέτρα (3,94 μέτρα στο υπάρχον C3). Όλα αυτά, αναμένεται να τα γνωρίζουμε αύριο, μετά την επίσημη αποκάλυψη του νέου μοντέλου.

Πηγή: cocoricauto.com
TAG