Νέο μικρό crossover Renault Captur Wave με έξτρα στυλ!

Με ειδικές λεπτομέρειες και νέους χρωματισμούς, το Renault Captur Wave προσφέρει το κάτι το διαφορετικό στο μικρό crossover.
Η Renault παρουσίασε τη νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση Wave του Captur, η οποία τονίζει περαιτέρω την εξωτερική εμφάνιση του γαλλικού μικρού crossover.

Εσωτερικά, η νέα έκδοση του Captur ξεχωρίζει με τις μπλε
λεπτομέρειες στο ταμπλό, την κονσόλα και τα καθίσματα.
Το νέο Renault Captur Wave ξεχωρίζει με τις ειδικής σχεδίασης 17 ιντσών μαύρες-ασημί ζάντες αλουμινίου, το αποκλειστικό περλέ λευκό εξωτερικό του χρωματισμό με μαύρη οροφή, αλλά και τα ειδικά μπλε αυτοκόλλητα στην οροφή και τους καθρέπτες.

Στο εσωτερικό, η Renault προσθέτει επενδύσεις σε ειδικό μπλε χρώμα στην κονσόλα, το υποβραχιόνιο, τη βάση του επιλογέα και τα καθίσματα, ενώ υπάρχουν και χρωμιωμένες λεπτομέρειες στο εσωτερικό των θυρών, το ταμπλό και το τιμόνι, αλλά και νέα πατάκια.

Η Renault θα προσφέρει το νέο Captur Wave με όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρων του μικρού crossover, μεταξύ των οποίων προστίθεται για πρώτη φορά και έκδοση του 1,2 TCe βενζινοκινητήρα των 120 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Το αμάξωμα, εκτός του λευκού περλέ χρώματος μπορεί να παραγγελθεί και σε γκρι και μπλε απόχρωση, πάντα όμως με μαύρη οροφή.
TAG