Νέο Fiat 500 Riva εμπνευσμένο από τα ακριβότερα γιότ!

Η Fiat αποκάλυψε τη νέα έκδοση Riva του 500, η οποία εμπνέεται από την ομώνυμη εταιρεία κατασκευής τοπ γιότ, για να προσφέρει μια αίσθηση από τις ακριβές κατασκευές της στο ιταλικό μίνι.

To νέο Fiat 500 Riva μπορεί να παραγγελθεί είτε με το «κλειστό», είτε με το «ανοιχτό» αμάξωμα του 500C, με αμφότερες τις εκδόσεις να έρχονται με μια σειρά από… ναυτικές αλλαγές.

Αρχικά, το αμάξωμα είναι βαμμένο σε ένα ειδικό μπλε χρώμα, το οποίο προέρχεται από τον επίσημο κατάλογο της Riva και ειδικότερα, από το μοντέλο Aquariva Super. Με ειδική μπλε απόχρωση έρχεται και η υφασμάτινη οροφή του 500C, ενώ το κλειστό 500 διαθέτει τη φιμέ γυάλινη πανοραμική οροφή.

Υπάρχουν επιπλέον στοιχεία μοναδικότητας στο εξωτερικό όπως οι χρωμιωμένοι καθρέπτες, η διπλή οριζόντια γαλάζια ρίγα στο πλάι, οι 20 ιντσών πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου με ασημί και μπλε, αλλά και τα λογότυπα «Riva».

Μπείτε στο εσωτερικό και εκεί θα βρείτε υψηλής ποιότητα επενδύσεις από ξύλο πάνω στο ταμπλό, τις πόρτες και τον επιλογέα ταχυτήτων, ενώ τα καθίσματα ντύνονται με ακριβά ανοιχτά δέρματα Poltrona Frau, με λογότυπα Riva και ανοιχτές ραφές.

Στις επιλογές του 500 Riva εντάσσεται και η δυνατότητα τοποθέτησης του high-end ηχοσυστήματος της Beats Audio, ενώ υπάρχει και το σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 7 ιντσών υψηλής ευκρίνειας.

Στους κινητήρες τέλος, το νέο 500 Riva μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα γνωστά μοτέρ του μίνι της Fiat, όπως τον 1.200άρη βενζινοκινητήρα Fire των 69 ίππων, τους 0,9 TwinAir βενζινοκινητήρες των 85 και 105 ίππων, αλλά και τον 1,3 MultiJet diesel των 95 ίππων.
TAG