Η Nissan παρουσιάζει το πιο δυναμικό Juke Dynamic

Νέοι χρωματικοί συνδυασμοί στο αμάξωμα και το εσωτερικό για το special Nissan Juke Dynamic.
Η Nissan ενισχύει την παρουσία του μικρού crossover Juke παρουσιάζοντας τη νέα special έκδοση Dynamic, με έξτρα εξοπλισμό, πιο δυναμική εμφάνιση και κινητήρες 110 και 115 ίππων.

Στο αμάξωμα ξεχωρίζουν οι κόκκινες λεπτομέρειες
στους προφυλακτήρες, του τροχούς και τους καθρέπτες.
Το Nissan Juke Dynamic έρχεται διαθέσιμο αποκλειστικά σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα, διαθέτοντας προφυλακτήρες με κόκκινες επενδύσεις, πιο σκούρα κρύσταλλα για τα φώτα, κόκκινους εξωτερικούς καθρέπτες, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε συνδυασμό κόκκινου με μαύρο.

Το νέο Juke Dynamic μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον
1,2 λτ. DIG-T βενζινοκινητήρα, είτε με τον 1,5 dCi diesel.
Στο εσωτερικό, η νέα special έκδοση του Nissan Juke διαθέτει σπορ καθίσματα με κόκκινες επενδύσεις, κόκκινη κεντρική κονσόλα, αεραγωγούς και επενδύσεις θυρών, αλλά και μαύρα πατάκια με κόκκινη αναγραφή του «Juke».

Αναβαθμισμένος είναι και ο στάνταρ εξοπλισμός, αφού υπάρχει μεταξύ άλλων το πιο top σύστημα πολυμέσων NissanConnect με οθόνη αφής 5,8 ιντσών, αλλά και το πακέτο συστημάτων ασφάλειας Nissan Safety Shield. Το νέο Juke Dynamic βασίζεται πάνω στην πολύ καλά εξοπλισμένη έκδοση N-Connecta του μικρού crossover της Nissan.

Στους κινητήρες, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει το Nissan Juke Dynamic είτε με τον 1.200άρη turbo (DIG-T) κινητήρα βενζίνης των 115 ίππων, είτε με τον 1,5 dCi πετρελαιοκινητήρα με 110 άλογα.
TAG