H BMW παρουσιάζει το νέο περιπολικό i3

Το νέο περιπολικό BMW i3 έρχεται για να αποτελέσει την ιδανική high-tech λύση για την αστυνόμευση των πόλεων.
Στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Εξοπλισμού για την Αστυνομία που θα γίνει στη Λειψία της Γερμανίας στις 07-09 Ιουνίου, η BMW παρουσιάζει τη νέα γενιά του περιπολικού i3, με έξτρα αυτονομίας κίνησης.

Στο αμάξωμά του, το BMW i3 έχει όλες τις απαιτούμενες
επεμβάσεις για την μετατροπή του σε περιπολικό.
Πρόκειται για τη λύση που προτείνει η BMW για ένα περιπολικό ιδανικό για αστικά κέντρα, αφού ο ηλεκτροκινητήρας των 170 ίππων, προσδίδει πολύ καλές επιδόσεις στο i3. Παράλληλα, η αυτονομία του φθάνει τα 160 χλμ., ενώ με την βοήθεια και του έξτρα κινητήρα βενζίνης που λειτουργεί μόνο ως γεννήτρια, προσφέρονται ακόμη 150 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Στο αμάξωμά του επίσης, το περιπολικό i3 φέρει όλες τις απαραίτητες μετατροπές για τη χρήση του από την αστυνομία, όπως το ειδικό εξωτερικό βάψιμο με αναγραφή «POLICE», τα εμπρόσθια και πίσω φωτιστικά-σινιάλα σε μπλε χρώμα, αλλά και τα φώτα οροφής Hella RTK-7 με LED λαμπτήρες KL-LM2.

Υπάρχει επίσης πλήρης εγκατάσταση για υποδοχή ασυρμάτου Sepura, ενώ η BMW έχει φροντίσει να εφοδιάσει το περιπολικό i3 και με συστήματα γρήγορης φόρτισης των μπαταριών του.

Ήδη, σε αρκετές περιοχές όπως η Βαυαρία, το Μιλάνο, το Λος Άντζελες ή το Λονδίνο, το BMW i3 χρησιμοποιείται ως περιπολικό. Η BMW στοχεύει με τη νέα εκδοχή του, να προστεθεί το αυτοκίνητο στο στόλο της αστυνομίας αρκετών ακόμη περιοχών του πλανήτη.
TAG