Η Honda λέει αντίο στο CR-Z με τη νέα έκδοση Final Label

Η ειδική έκδοση Final Label του CR-Z, σηματοδοτεί και το τέλος της σταδιοδρομίας του κουπέ της Honda.
Έχοντας συμπληρώσει 6 χρόνια στην παραγωγή και φθάνοντας σχεδόν τις 4 εκατομμύρια πωλήσεις, η Honda αποχαιρετά το CR-Z, δημιουργώντας την ειδική έκδοση Final Label.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα νέα καθίσματα με δέρμα και
ύφασμα, μαζί με τα λογότυπα «final label».
Η νέα και τελευταία ειδική έκδοση του Honda CR-Z ξεχωρίζει με το special μπλε μεταλλικό της χρώμα, τις 17 ιντσών ματ ζάντες αλουμινίου σε μαύρο-ασημί, αλλά και τα λογότυπα «final label».

Στο εσωτερικό, η Honda έχει προσθέσει νέες επενδύσεις καθισμάτων σε ύφασμα-δέρμα με λογότυπα «final label», ενώ πάνω στο τούνελ της κονσόλας μεταξύ των καθισμάτων τοποθετείται και μια ειδική πλακέτα.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης με τον 4κύλινδρο 1.500άρη βενζινοκινητήρα και τον ηλεκτροκινητήρα παραμένει αναλλοίωτο, με τον αγοραστή να επιλέγει είτε 6άρι μηχανικό, είτε CVT αυτόματο κιβώτιο.

Συνολικά, στα 6 και πλέον χρόνια που έμεινε στην παραγωγή το Honda CR-Z (από το Φεβρουάριο του 2010), συμπλήρωσε σχεδόν 4 εκατομμύρια πωλήσεις. Το μικρό ιαπωνικό κουπέ ξεχώρισε για τα σπορτίφ του χαρακτηριστικά, όπως βέβαια και για το γεγονός ότι ήταν μόνο υβριδικό.
TAG