Η M-Sport φτιάχνει το απόλυτο pick-up Ford Ranger!

Έτοιμο για την πλέον σκληρή εκτός δρόμου χρήση είναι το extreme Ford Ranger, που κατασκευάζει η M-Sport.
Η γνωστή αγωνιστική ομάδα της M-Sport, με την οποία η Ford συμμετέχει στο WRC, παρουσιάζει ένα ειδικά εξελιγμένο Ford Ranger, το οποίο έρχεται για να συνεχίσει, εκεί που όλοι οι άλλοι σταματούν!

Πιο επιθετική εμφάνιση, με έξτρα φώτα και υπερυψωμένη
ανάρτηση για χρήση στις πιο απαιτητικές off road διαδρομές.
Η M-Sport για τη δημιουργία του μοναδικού αυτού Ranger συνεργάστηκε με την Van Sport και ως βάση, πήραν την διπλοκάμπινη, τετρακίνητη έκδοση του pick-up της Ford, με τον 3,2 λτ. TDCi πετρελαιοκινητήρα των 200 ίππων και 470 Nm ροπής.

Η M-Sport αναμένεται να ξεκινήσει τη διάθεση του extreme
αυτού Ford Ranger μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Στη συνέχεια, οι Βρετανοί άλλαξαν εντελώς τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, δίνοντας στο Ranger μια πολύ επιθετική εμφάνιση, ενώ τοποθέτησαν έξτρα μαύρα προστατευτικά στους θόλους και το καπό. Υπάρχουν επίσης ματ μαύροι καθρέπτες και χερούλια θυρών, πλαϊνά σκαλοπάτια, έξτρα φώτα στην οροφή και την εμπρόσθια γρίλια, αλλά και 18 ιντσών ματ ζάντες.

Στο πίσω μέρος, ξεχωρίζει ο νέος προφυλακτήρας, που φιλοξενεί τις δύο απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και η μπάρα στην καρότσα, μαζί με την έξτρα αεροτομή πάνω στην πόρτα του χώρου φόρτωσης.

Στα χαρακτηριστικά του Ranger της M-Sport ξεχωρίζει η νέα ανάρτηση της Pedders, που είναι φτιαγμένη ειδικά για off road χρήση και αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 45 χλστ. Παράλληλα, κάτω από το πλαίσιο έχει τοποθετηθεί πλήρες προστατευτικό, ενώ και τα ελαστικά είναι ειδικά για χρήση εκτός δρόμου.

Σε ό,τι αγορά στη διάθεσή του, η M-Sport θα ξεκινήσει να πουλά το μοναδικό αυτό Ford Ranger μέσα στον Σεπτέμβριο, χωρίς προς το παρόν να αποκαλύπτει την τιμή του.
TAG