Μη φοβάστε πολέμους και ταραχές: Το θωρακισμένο Inkas Huron είναι εδώ! (+video)

Με στρατιωτική θωράκιση και δυνατότητα μεταφοράς έως και 16 επιβατών, το Inkas Huron είναι ένα όχημα για τα πολύ δύσκολα.
To Huron είναι το απόλυτο πολεμικό φρούριο που κατασκευάζει η καναδική Inkas Armored και το οποίο υπόσχεται ότι θα βγάλει αλώβητους τους επιβάτες του από τις πλέον δύσκολες πολεμικές συνθήκες!

Το Huron είναι φτιαγμένο για να αντέχει σε επίθεση
πυροβόλων όπλων, αλλά και 2 χειροβομβίδων DM51.
Η Inkas Armored εξέλιξε το Huron ώστε να δημιουργήσει ένα πιο γρήγορο και εύκολο στη χρήση θωρακισμένο όχημα για χρήση αστυνομική ή στρατιωτική, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως και 16 επιβάτες, μαζί με όλο τους τον εξοπλισμό.

Το Huron, σύμφωνα με την Inkas Armored, πληροί τα πρότυπα του επιπέδου BR7 θωράκισης, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει επίθεση από οποιοδήποτε πυροβόλο όπλο ή από 2 χειροβομβίδες DM51 ή αντίστοιχης ισχύος άλλες επιθέσεις.

Το όχημα διαθέτει στις άκρες του ειδικά ανοίγματα για την στήριξη όπλων, ενώ υπάρχει ακόμη και μια βάση στην οροφή, που μπορεί να τοποθετηθεί οποιουδήποτε είδους όπλο, πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη!

Σήμερα, το Huron χρησιμοποιείται σε χώρες όπως η Λιβύη, η
Κολομβία ή η Κένυα, για αστυνομική/στρατιωτική χρήση.
Βασίζεται δε πάνω σε σασί της Kenworth και ο κινητήρας του είναι ένας 8,3 λίτρων Cummins Diesel, ο οποίος συνδυάζεται με 10τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 140 χλμ./ώρα και φυσικά, η κίνηση μεταδίδεται και στους 4 τροχούς.

Στα χαρακτηριστικά του, ξεχωρίζει και η δυνατότητα αυτόματου φουσκώματος οποιουδήποτε κλαταρισμένου ελαστικού, που φροντίζει για την απρόσκοπτη κίνησή του.

Το Huron έχει ήδη διατεθεί σε περιοχές όπως η Κολομβία, η Λιβύη, η Κένυα και η Ρωσία, αποκλειστικά και μόνο για στρατιωτικούς και αστυνομικούς σκοπούς, Το κόστος του, ανάλογα με τα... extra, βρίσκεται μεταξύ 485.000 και 630.000 δολαριών Αμερικής.

Περισσότερα για το Huron, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω review του Autoguide.


                      
TAG